Noi detalii despre divorțul dintre Kevin Costner și Christine Baumgartner. Ce acuzații îi aduce actorul

Kevin Costner și Christine Baumgartner divorțează după 18 ani de căsnicie.

Noi detalii despre divorțul dintre Kevin Costner și Christine Baumgartner. Ce acuzații îi aduce actorul

Potrivit noilor documente obținute de Page Six, Kevin Costner o acuză pe Christine Baumgartner că ar fi cheltuit 95.000 de dolari din averea sa, „fără să-l anunțe în prealabil”, pentru a plăti mai mulți avocați și un contabil.

Actorul în vârstă de 68 de ani mai susține și că fosta sa partenera de viață a încălcat contractul prenupțial pe care l-au semnat. La rândul său, se pare că Baumgartner ar dori ca detaliile stipulate în contract să fie dezvăluite publicului. Însă Kevin Costner refuză să împărtășească aceste informații financiare, temându-se că ar putea deveni ținta hoților și că va atrage asupra sa „atenția nedorită și jenantă a presei din întreaga lume.”

În plus, TMZ a anunțat recent că Baumgartner, care a depus actele de divorț pe 1 mai, refuză să părăsească casa pe care o împarte cu Kevin Costner. Se pare că actorul în vârstă de 68 de ani a apelat la ajutorul unei instanțe pentru a o face pe Christine Baumgartner să se mute.

Conform documentelor obținute de TMZ, Costner a susținut că fostul model refuză să părăsească locuința, în ciuda contractului prenupțial pe care îl au și care arată că Baumgartner ar avea la dispoziție 30 de zile pentru a părăsi domiciliul. Actorul ar fi mai fi declarat și că fosta lui parteneră face acest lucru a-l constrânge să „accepte diversele ei cerințe financiare.”

Kevin Costner i-ar fi dat deja lui Baumgartner peste 1,2 milioane de dolari. În plus, în documentele obținute de TMZ se mai arată și că actorul este dispus să „contribuie, ca parte a obligațiilor sale de întreținere a copilului, cu 30.000 de dolari pe lună pentru o casă de închiriat și este dispus să ofere încă 10.000 de dolari pentru costurile de mutare.”

Christine Baumgartner a depus la începutul lunii mai actele de divorț, invocând „diferențe ireconciliabile.” Se pare că designerul a cerut custodia comună a celor trei copii pe care îi are cu actorul: Cayden, în vârstă de 15 ani, Hayes, în vârstă de 14 ani, și Grace, în vârstă de 12 ani. Cu toate acestea, cum cei doi au semnat un contract prenupțial, Baumgartner nu a solicitat și o pensie alimentară pentru ea.

Vestea despărțirii a fost confirmată de reprezentatul lui Kevin Costner, care a declarat pentru TMZ că „circumstanțe care nu au depins de controlul său au intervenit, determinându-l pe domnul Costner să participe la o acțiune de desfacere a căsătoriei. Cerem ca intimitatea lui, a lui Christine și a copiilor lor să fie respectată în timp ce traversează această perioadă dificilă.”

Recent, o sursă apropiată a vorbit despre motivul care a determinat-o pe Christine Baumgartner să depună actele de divorț, precizând că aceasta era nemulțumită de programul de lucru mult prea încărcat al lui Kevin.

„Christine vrea ca ei să petreacă timpul în familie, acasă, în Santa Barbara. În timpul filmărilor, Kevin nu este foarte prezent. Absența lui a fost foarte grea pentru ea”, a declarat sursa pentru PEOPLE.

Aceasta a adăugat și că: „Christine nu vrea ca soțul său să se arunce într-un alt proiect. Este obsedat de filmările la Horizon încă de anul trecut. Ea nu a fost fericită din cauza asta.”

De asemenea, o altă sursă a precizat că „uneori, cariera lui a avut întâietate față de viața de familie. Kevin nu prea a mai fost acasă de ceva vreme din cauza filmărilor, a popularității Yellowstone și a timpului necesar pentru celelalte proiecte ale sale. A fost foarte solicitat.”

„Tot acest succes și entuziasmul legat de noul proiect probabil că i-au distras atenția de la familia sa mai mult decât și-a dat seama”, a mai spus sursa, potrivit PEOPLE.

Kevin Costner a răspuns la petiția lui Christine Baumgartner, cerând, de asemenea, custodia comună a copiilor. Cu toate acestea, se pare că actorul a fost complet șocat de decizia designerului.

„Kevin a fost foarte surprins de acțiunile Christinei. Este evident că nu vrea divorțul și că ar primi-o înapoi. Este dezamăgitor, el o iubește și își iubește copiii”, a declarat o sursă pentru Page Six.

Citește și:
Jennifer Aniston, pregătită pentru o nouă relație?

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people