Noi detalii despre divorțul dintre Hugh Jackman și Deborra-Lee Furness. Care este acum relația dintre cei doi

Hugh Jackman și Deborra-Lee Furness au anunțat recent că divorțează după 27 de ani de căsnicie.

Noi detalii despre divorțul dintre Hugh Jackman și Deborra-Lee Furness. Care este acum relația dintre cei doi

Hugh Jackman și Deborra-Lee Furness au anunțat în urmă cu câteva zile că au decis să se despartă. Vestea a fost un adevărat șoc pentru fanii acestora, mai ales că formau unul dintre cele mai longevive cupluri de la Hollywood, fiind căsătoriți de peste 27 de ani.

„Am fost binecuvântaţi să împărtăşim aproape trei decenii împreună ca soţ şi soţie într-o căsnicie minunată şi plină de iubire. Călătoria noastră se schimbă acum şi am decis să ne despărţim pentru a ne urma creşterea individuală. Familia noastră a fost şi va fi întotdeauna cea mai mare prioritate a noastră. Ne asumăm acest următor capitol cu recunoştinţă, dragoste şi bunătate. Apreciem foarte mult înţelegerea voastră de a ne respecta intimitatea în timp ce familia noastră navighează în această tranziţie în vieţile noastre. Aceasta este singura declarație pe care o vom face”, au precizat Hugh Jackman și Deborra-Lee Furness într-o declarație comună pentru publicația People.

În ciuda separării, se pare că cei doi au în continuare o relație apropiată. O sursă a declarat recent pentru Page Six că Jackman „a vorbit cu Deb și s-au văzut. Vorbesc destul de constant”. În plus, aceasta a subliniat faptul că Hugh și Deborra „vor fi întotdeauna prieteni și vor naviga împreună prin asta. Pur și simplu nu poți fi căsătorit timp de 27 de ani, să împarți doi copii și dintr-o dată să nu mai vorbești”.

Hugh Jackman și Deborra-Lee Furness s-au cunoscut în 1995, pe platourile de filmare ale miniseriei Correlli. Nominalizatul la Oscar a mărturisit anterior că a fost dragoste la prima vedere și că a știut că vrea să se căsătorească cu Deborra-Lee la doar câteva săptămâni după ce a cunoscut-o.

„Am știut la două săptămâni după ce am întâlnit-o pe Deb că vom fi împreună pentru tot restul vieții noastre”, a spus el în cadrul emisiunii Today în 2018.

Hugh Jackman și Deborra-Lee Furness s-au căsătorit pe 11 aprilie 1996, la mai puțin de un an după ce s-au cunoscut. În 2000 l-au adoptat pe fiul lor, Oscar, iar cinci ani mai târziu au adoptat-o pe fiica lor, Ava.

Într-un interviu acordat în urmă cu câțiva ani publicației Closer Weekly, Hugh Jackman a vorbit despre succesul căsătoriei sale și secretele unei relații de lungă durată.

„Trebuie doar să găsești persoana potrivită”, a declarat actorul. „Este important, dar atât de simplu. Când te întâlnești cu cineva, iese la iveală cea mai bună versiune a ta.”

Deși a devenit un superstar după rolurile din filme cu mare succes la box-office precum X-Men și Wolverine, Hugh Jackman a vorbit în numeroase ocazii despre efectele pozitive pe care Deborra-Lee Furness le-a avut asupra carierei sale.

„Familia mea și Deb s-au sacrificat pentru mine”, a recunoscut Jackman într-un alt interviu acordat publicației Who.

În plus, în urmă cu câteva luni, Hugh Jackman a scris un mesaj emoționant pe Instagram pentru a sărbători cea de-a 27-a aniversare a căsniciei lor.

„Te iubesc Deb. Astăzi este cea de-a 27-a aniversare a căsătoriei noastre. 27 DE ANI!!! Te iubesc atât de mult. Împreună am creat o familie frumoasă. Și o viață. Râsul tău, spiritul tău, generozitatea, umorul, obrăznicia, curajul și loialitatea ta sunt un dar incredibil pentru mine”, a scris actorul pe contul său de Instagram.

Citește și:
Kevin Costner a divorțat, după o lungă bătălie legală. Ce sumă trebuie să îi plătească fostei soții

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people