Noi detalii despre divorțul dintre Cătălin Bordea și Livia Eftimie. Ce sumă de bani ar fi primit fosta soție de la comediant

Ce sumă de bani ar fi primit Livia Eftimie de la Cătălin Bordea după divorț.

Noi detalii despre divorțul dintre Cătălin Bordea și Livia Eftimie. Ce sumă de bani ar fi primit fosta soție de la comediant

Livia Efitmie, fosta soție a lui Cătălin Bordea, a vorbit recent despre despărțirea dintre ei. Ea a afirmat că a plecat fără nimic din casa lui după divorț. Cu toate acestea, se pare că juratul de la iUmor i-ar fi oferit Liviei o sumă de bani, cu acte înregistrate la notariat, exact cât ar fi cerut înainte de despărțire, potrivit Cancan.

La un an de la divorț, Livia Eftimie a rupt tăcerea și a vorbit deschis despre separarea de comediant, afirmând că după divorț nu s-a ales cu nimic. Ba mai mult, mașina pe care comediantul i-a lăsat-o ei inițial, i-a fost cerută ulterior înapoi, după ce au apărut imagini publice cu ea și Spike împreună.

Ce sumă de bani ar fi primit Livia după divorțul de Cătălin Bordea

În urma declarațiilor făcute de Livia, surse au declarat pentru Cancan că fosta soție a lui Cătălin Bordea ar fi primit suma de 20.000 de euro, atât cât ar fi cerut ea înainte de divorț.

„Cum poate spune așa ceva? A primit de la Bordea nu mai puțin de 20.000 de euro! Fix cât a cerut. El i-a dat banii fără să negocieze nimic. Cu acte înregistrate la notar. Mai mult, i-a lăsat și mașina, pe care normal că i-a luat-o după ce a aflat că-l înșela cu prietenul cel mai bun. Se oferise chiar să o ajute și cu alte sume de bani, dacă ea ar fi avut nevoie. Chiar înainte de divorț, Bordea i-a propus să-i plătească chiria de la apartament 800 de euro pe lună, timp de un an, să-i lase și mașina și o sumă frumoasă în cont. Ea a vrut însă 20.000 de euro. Atât a cerut, atât i-a dat! Cu Spike era cu doi ani înainte să divorțeze. Iar Bordea nu a știut nimic”, a declarat pentru CANCAN.RO o sursă apropiată celor doi.

De curând, Livia Eftimie a menționat pe Instagram că, după o relație de 11 ani, a plecat având doar hainele și câteva cărți.

„A doua zi după ce am decis să ne despărțim ne-am întâlnit la masă ca să stabilim ce facem, cum facem, moment în care am fost uimită să mi se spună că – după toți anii de muncă – să stau liniștită că o să-mi plătească el chiria pe un an și că o să rămân cu mașina, asta fiind cu tot ceea ce plecam eu după 11 ani de muncă. Nu este vorba despre partea financiară. A fost vorba despre faptul că am conștientizat că am fost acolo un stâlp atâta timp și cu atâta amar de efort. Am acceptat așa. Mi-am strâns lucrurile repede, într-o săptămâna eram deja mutată (…) Nu am plecat cu bucătăria – deși era plătită de ai mei. Nu am plecat cu nimic altceva, deși am muncit atâția ani. Am plecat doar cu hainele și câteva cărți.

Fanii au fost surprinși când au aflat că Livia Eftimie, fosta soție a lui Călălin Bordea, este acum într-o relație cu Spike, fostul cel mai bun prieten al comediantului. Reacțiile publicului nu au întârziat să apară. În timp ce unii au apreciat faptul că au ales să-și urmeze fericirea și să lupte pentru relația lor, indiferent de opinia celor din jur, alții i-au criticat vehement.

Citește și:
Ce schimbare a făcut Anca Țurcașiu în viața ei după experiența Asia Express: „Nu e laudă'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people