Noi critici dure la adresa lui Meghan Markle. De ce angajații săi o descriu ca „Ducesa Dificilă, un dictator pe tocuri”

Un angajat al Ducilor de Sussex susține că Meghan Markle „nu acceptă sfaturi” și că a făcut „bărbați adulți să plângă”.

Noi critici dure la adresa lui Meghan Markle. De ce angajații săi o descriu ca „Ducesa Dificilă, un dictator pe tocuri”

Acuzațiile despre comportamentul lui Meghan Markle au apărut recent într-un articol din The Hollywood Reporter, care subliniază faptul că mai mulți angajați ai Ducilor de Sussex au decis să nu mai lucreze pentru celebrul cuplu. Potrivit raportului, o persoană „foarte sus pusă” care încă lucrează pentru cuplu a numit-o pe Meghan un „dictator pe tocuri” și „Ducesa Dificilă”. De asemenea, aceasta a adăugat că Markle „nu acceptă sfaturi” și că a făcut „bărbați adulți să plângă”.

Maer Roshan, redactor-șef al publicației, a spus că își susține articolul în ciuda reacțiilor negative din partea susținătorilor și prietenilor lui Meghan, care au declarat că afirmațiile au fost „fabricate”. Chiar și Ducesa de Sussex a negat întotdeauna acuzațiile de hărțuire a personalului.

Roshan a declarat însă pentru Access Hollywood: „Reporterul nostru a vorbit cu o sursă foarte bine plasată care lucrează pentru cuplu și a spus: ‘Toată lumea este îngrozită de Meghan.'”

„Ducesa Dificilă este o poreclă care a urmărit-o pe Meghan Markle de câțiva ani buni. Ceea ce este nou este ideea că, de când a venit în America, aceste zvonuri au fost fabricate de Palat, iar reportajul pe care l-am realizat sugerează că probabil acest lucru nu este adevărat și că încă există această atmosferă de frică”.

Prietenii lui Meghan au declarat că nu au văzut niciodată această „latură negativă a ei”. Roshan a declarat pentru Access Hollywood că „două lucruri pot fi adevărate în același timp. Cuplul ajută foarte multă lume. Meghan și Harry au refuzat să comenteze despre articolul nostru. Cred că Meghan ar fi spus că a da ordine este ceva ce ne așteptăm de la bărbați și că nu ar ridica niciodată sprâncenele.”

Articolul descria, de asemenea, cuplul ca fiind „persoane care nu iau decizii bune” și care „își schimbă frecvent părerea”. Publicația a mai scris că Meghan era „absolut necruțătoare” și că „umblă prin jur ca un dictator pe tocuri, furioasă și dând ordine”, adăugând: „Am văzut-o făcând bărbați adulți să plângă”.

„Ieșirile ei zgomotoase” și „emailurile furioase de la 5 dimineața” i-au adus, de asemenea, porecla de „Ducesa Dificilă” din partea membrilor personalului, a afirmat Hollywood Reporter.

Un purtător de cuvânt al Ducilor a refuzat să comenteze atunci când a fost abordat de MailOnline. Însă o sursă apropiată de Harry și Meghan a respins afirmațiile săptămâna trecută, spunând că acuzațiile sunt false.

„Aceste citate au fost fabricate de cineva care nu are cunoștințe despre compania noastră. Ducele și Ducesa lucrează din Montecito, iar noi suntem în Hollywood. Probabil că ei cred că suntem cu toții în același birou și că acest citat ar fi acceptabil, dar circumstanțele nu permit asta. Dacă ea ‘umblă prin jur’ și ‘dă ordine’, niciun angajat de la Archewell nu ar putea susține asta. Este o totală prostie”, a spus sursa.

Aceasta a abordat și problema email-urilor: „Cine nu a trimis un email când nu poate dormi sau se trezește devreme? Eu nu am primit niciodată un email de la niciunul dintre ei la acea oră și chiar dacă aș fi primit, Ducesa specifică în semnătura ei de email că fiecare are o zi de lucru diferită și că nu trebuie să se simtă obligat să răspundă în afara orelor normale de lucru. Aceste citate din surse nu au niciun sens.”

Citește și:
Kate Middleton, prima apariție publică de când a terminat chimioterapia. Cum a fost surprinsă Prințesa de Wales

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people