Noi concurenți la Survivor România All Stars. Cine sunt aceștia și ce vedetă a mai părăsit competiția

Fanii Survivor România All Stars vor avea o surpriză în zilele următoare.

Noi concurenți la Survivor România All Stars. Cine sunt aceștia și ce vedetă a mai părăsit competiția

Sezonul suprem, sezonul care îi aduce în fața telespectatorilor pe cei mai puternici concurenți care au scris istoria show-ului Survivor până la acest moment! Survivor România All Stars a revenit și pregătește unele dintre cele mai puternice provocări de până acum!

Din 16 ianuarie, în fiecare marți, miercuri și joi, de la ora 21:30, Daniel Pavel aduce celor de acasă un show ce nu trebuie ratat. 10 Faimoși și 10 Războinici sunt pregătiți să ducă lupta la cel mai înalt nivel, să ajungă în finală și să câștige marele premiu.

În premieră, în acest sezon, soarta concurenților de la Survivor România All Stars este doar în mâinile lor! Astfel, doar aceștia vor vota cine ajunge în Duelurile Eliminatorii și luptă pentru a nu părăsi competiția. Cei mai puternici, cei care demonstrează că au ceea ce trebuie pentru a câștiga sezonul suprem, merg mai departe. Doar cei cu inima tare vor putea rezista până la final! Însă, câștigătorul, ca de fiecare dată, va fi decis de către telespectatori.

Faimoșii sunt Zannidache (sezonul 2), TJ Miles (sezonul 3), Cătălin Moroșanu (sezonul 2), Jorge (sezonul 4), Jador (sezonul 2), Andreea Tonciu (sezonul 3), Roxana Nemeș (sezonul 2), Elena Ionescu (sezonul 1), Ana Porgras (sezonul 2) și Ștefania Stănilă (sezonul 4).

De cealaltă parte, echipa Războinicilor este formată din: Alex Delea (sezonul 3), Iancu Sterp (sezonul 1), Relu Pănescu (sezonul 3), Robert Moscalu (sezonul 4), Andrei Ciobanu (sezonul 1), Lola Crudu (sezonul 1), Ștefania Ștefan (sezonul 3), Alexandra Duli (sezonul 3), Maria Lungu (sezonul 4) și Maria Chițu (sezonul 1).

Primele vedete eliminate din competiție

După ce au realizat că au pășit în cea mai grea provocare a vieții lor, membrii celor două triburi au început să se acomodeze cu revenirea în Republica Dominicană. Pas cu pas își construiesc locul care îi va adăposti în următoarele luni, iar probă cu probă, își dau seama că limitele le sunt testate la fiecare pas.

Victoria la primul joc de imunitate a aparținut echipei Războinicilor. De la jocul de echipă, Faimoșii au mers spre cel individual, iar acolo TJ Miles a reușit să obțină prima victorie din sezon și a avut Imunitate personală, nefiind în pericol să părăsească show-ul. După pierderea Imunității, Faimoșii s-au văzut nevoiți să intre în Consiliu și să facă primele nominalizări.

Primul duel eliminatoriu din sezonul All Stars s-a dat între Roxana Nemeș și Andreea Tonciu, cea din urmă fiind cea care a pierdut jocul și a fost eliminată. Spre marea surpriză a fanilor, s-a aflat deja și numele unei alte vedete care a părăsit deja competiția. Este vorba despre Elena Ionescu. Ea a fost surprinsă pe aeroport alături de Andreea Tonciu, iar sursele Cancan au precizat că aceasta discuta la telefon cu cineva, povestind că a fost eliminată pentru că a pierdut la un joc cu bile.

Cine ar fi noii concurenți

Potrivit Cancan, fanii Survivor România All Stars vor avea o surpriză în zilele următoare. Mai exact, este vorba despre noi concurenți care vor ajunge în taberele din Republica Dominicană.

Noii concurenți ar fi Cătălin Zmărăndescu, Sorin Pușcașu, Elena Marin și Alexandra Ciomag, care se vor alătura echipelor deja formate, Faimoșii și Războinicii.

Citește și:
Andreea Esca, dezvăluiri inedite despre cei doi copii ai săi, Alexia și Aris Eram: „În fiecare zi…'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people