Nicoleta Nucă și partenerul ei, Alex Ursache, s-au despărțit. Artista a făcut primele declarații: „Nu este o decizie impulsivă”

Nicoleta Nucă a anunțat că ea și partenerul ei, Alex Ursache, s-au despărțit.

Nicoleta Nucă și partenerul ei, Alex Ursache, s-au despărțit. Artista a făcut primele declarații: "Nu este o decizie impulsivă"

Nicoleta Nucă și partenerul ei, toboșarul Alex Ursache, s-au despărțit. Cei doi au luat această decizie după șapte ani de relație, iar artista a făcut primele declarații despre separare pe rețelele de socializare.

Nicoleta Nucă și-a luat prin surprindere fanii cu anunțul că ea și Alex Ursache s-au despărțit. Într-un mesaj transmis pe Instagram, cântăreața a precizat faptul că această decizie a fost luată de comun acord.

„Cu părere de rău vă anunțăm că eu și Alex am ales de comun acord să o luăm pe drumuri diferite într-un mod matur, asumat și amiabil. Aceasta nu este o decizie impulsivă luată la nervi și supărare, ci una agreată împreună după mult timp, discuții și încercări, însă într-un final ne-am dat seama că noi doar ne-am îndepărtat. A fost o relație frumoasă și pasională în centrul căreia a fost extrem de multă dragoste și respect și prin care am evoluat ambii și am învățat unul de la celălalt o mulțime de lucruri frumoase”, a transmis Nicoleta Nucă pe contul personal de Instagram.

În continuare, Nicoleta Nucă a precizat că nu dorește să facă publice motivele care au stat în spatele despărțirii ei de Alex Ursache. De asemenea, artista a menționat că au rămas într-o relație de prietenie și că vor mai lucra un timp împreună. 

„Motivele acestei despărțiri nu le vom expune niciunul în mediul online sau în presă, pentru că ținem la intimitatea noastră și la respectul reciproc pe care ni-l purtăm, însă vreau să știți că am rămas prieteni și că ne vom susține reciproc în continuare. Pe plan profesional vom mai lucra împreună, cel puțin temporar. Ne dorim ca atât curioșii cât și presa să ne respecte decizia și intimitatea și să nu pună întrebări sau să facă presiuni pe acest subiect”, a mai declarat Nicoleta Nucă pe Instagram. 

Foto: Instagram

Nicoleta Nucă și toboșarul Alex Ursache formau un cuplu de câțiva ani. Cei doi s-au întâlnit la o petrecere. În vara anului 2021, în timp ce se aflau într-o călătorie în Turcia, artista a fost cerută în căsătorie de către Alex Ursache. La vremea respectivă, cântăreața a împărtășit cu fanii de pe rețelele de socializare vestea că s-a logodit, postând mai multe imagini în care se poate vedea inelul ei de logodnă.

„Am spus Da. Te iubesc @alexursache”, a scris Nicoleta Nucă în descrierea imaginilor.

Acum câțiva ani, Nicoleta Nucă vorbea de povestea de dragoste pe care o trăiește alături de Alex Ursache. 

„Cred că acum, la 24 de ani, trăiesc prima dragoste. Până acum doar credeam că iubesc. Am stat și am analizat. Cred că în relațiile anterioare a fost atașament, a fost atracție, a fost obișnuință, dar nu a fost iubire. Simt acum ceva ce nu am mai simțit niciodată. Deci, asta este dragostea!”, spunea Nicoleta Nucă în 2018 într-un interviu acordat revistei Unica.

Citește și:
Personajul Bridget Jones revine! Cu cine a fost surprinsă Renee Zellweger la filmările noii pelicule

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people