Nicoleta Nucă, prima imagine alături de partenerul ei. Cum au fost surprinși cei doi

Nicoleta Nucă este discretă cu viața ei personală, dar recent a publicat o fotografie alături de partenerul ei.

Nicoleta Nucă trăiește de ceva timp o poveste de dragoste alături de Bogdan Anton, care și el este muzician. Artista și partenerul ei sunt discreți în ceea ce privește relația lor. Cu toate astea, cântăreața și-a luat prin surprindere fanii cu imaginea pe care a publicat-o cu iubitul ei. 

Nicoleta Nucă a împărtășit cu fanii o fotografie alături de partenerul ei, Bogdan Anton. În imagine, cei doi apar într-o ipostază tandră, iar artista a scris și un mesaj emoționant alături de fotografia cu iubitul ei.

„Locul meu sigur”, a scris Nicoleta Nucă pe Instagram. 

De ceva timp, circulă zvonuri conform cărora Nicoleta Nucă ar fi însărcinată. Artista nu a confirmat până acum aceste speculații apărute în presa mondenă. Cântăreața a declarat recent faptul că nu își dorește să comenteze pe marginea acestui subiect.

„În continuare este aceeași poziție. Nu o să comentez nimic pe tema asta. Așa cum am mai spus și în alte interviuri anterioare, când voi simți că este momentul potrivit să vorbesc despre viața mea personală, o voi face eu cu gurița mea. Până atunci, nu dau declarații, nu dau din casă”, a spus Nicoleta Nucă la Știrile Antena Stars.

În cadrul unui interviu acordat recent, Nicoleta Nucă a povestit cum a început relația cu actualul ei partener. Artista și iubitul ei, Bogdan Anton, s-au cunoscut prin intermediul unui proiect profesional. 

„Eu sunt de modă veche în privința acestui lucru, respectiv aștept bărbatul să facă primul pas. Aici a fost mai atipic. Noi ne-am cunoscut în cadrul proiectului Shrek, am început să vorbim, dar prietenește cumva în primă fază, după care ne-am dat seama că suntem foarte asemănători în multe privințe și de acolo a plecat toată povestea asta”, a declarat Nicoleta Nucă pentru cancan.ro.

Acum câteva luni, Nicoleta Nucă și fostul ei partener ei, toboșarul Alex Ursache, s-au despărțit. Cei doi au luat această decizie după șapte ani de relație, iar artista a făcut primele declarații despre separare pe rețelele de socializare.

Nicoleta Nucă și-a luat prin surprindere fanii cu anunțul că ea și Alex Ursache s-au despărțit. Într-un mesaj transmis pe Instagram, cântăreața a precizat faptul că această decizie a fost luată de comun acord.

„Cu părere de rău vă anunțăm că eu și Alex am ales de comun acord să o luăm pe drumuri diferite într-un mod matur, asumat și amiabil. Aceasta nu este o decizie impulsivă luată la nervi și supărare, ci una agreată împreună după mult timp, discuții și încercări, însă într-un final ne-am dat seama că noi doar ne-am îndepărtat. A fost o relație frumoasă și pasională în centrul căreia a fost extrem de multă dragoste și respect și prin care am evoluat ambii și am învățat unul de la celălalt o mulțime de lucruri frumoase”, a transmis Nicoleta Nucă pe contul personal de Instagram.

În continuare, Nicoleta Nucă a precizat că nu dorește să facă publice motivele care au stat în spatele despărțirii ei de Alex Ursache. De asemenea, artista a menționat că au rămas într-o relație de prietenie și că vor mai lucra un timp împreună. 

„Motivele acestei despărțiri nu le vom expune niciunul în mediul online sau în presă, pentru că ținem la intimitatea noastră și la respectul reciproc pe care ni-l purtăm, însă vreau să știți că am rămas prieteni și că ne vom susține reciproc în continuare. Pe plan profesional vom mai lucra împreună, cel puțin temporar. Ne dorim ca atât curioșii cât și presa să ne respecte decizia și intimitatea și să nu pună întrebări sau să facă presiuni pe acest subiect”, a mai declarat Nicoleta Nucă pe Instagram. 

Citește și:
Cătălina Grama, declarații oneste despre relația cu soțul ei, Paul Ipate, și conflictele dintre ei: „Lucrurile care ne deranjează…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people