Nicole Kidman, moment tensionat cu Salma Hayek la prezentarea de modă Balenciaga. La ce gest ar fi recurs actrița

Nicole Kidman a fost văzută făcând un gest surprinzător față de Salma Hayek la show-ul Balenciaga.

Nicole Kidman, moment tensionat cu Salma Hayek la prezentarea de modă Balenciaga. La ce gest ar fi recurs actrița

Nicole Kidman și Salma Hayek par să fi avut un moment tensionat la prezentarea de modă Balenciaga din cadrul Săptămânii Modei de la Paris, pe 30 septembrie. Un videoclip cu actrița din „Big Little Lies” și Hayek, în vârstă de 58 de ani, a apărut online în weekend, în care se pare că Nicole îi respinge mâna colegei sale de breaslă atunci când cele două încercau să pozeze alături de Katy Perry.

La ce gest a recurs Nicole Kidman 

În timpul unei sesiuni foto, un fotograf a cerut încă o poză, iar Hayek a folosit mâinile pentru a o întoarce și a o așeza pe Kidman – care avea spatele întors către cameră – spre lumina aparatelor de fotografiat. În acel moment, actrița din „Moulin Rouge!” i-a prins mâna lui Hayek și a împins-o ușor deoparte.

Ulterior, Kidman i-a oferit un sărut pe obraz lui Perry și a schimbat câteva cuvinte cu vedeta din „Frida”, după care s-a îndepărtat. Nu este clar ce și-au spus actrițele, dar după ce Kidman a plecat, Hayek a fost auzită spunând „Da, te rog. Sfaturi.”

O voce, probabil a lui Kidman, a răspuns: „Nu ai nevoie”, la care Hayek a replicat: „Ba da, am.” După acest moment, Hayek a continuat să pozeze alături de Katy Perry, care părea să fie mai interesată de ședința foto.

La eveniment, Nicole Kidman a purtat o rochie neagră cu guler pe gât, colanți transparenți, pantofi cu toc și ochelari de soare, în timp ce Salma Hayek a ales o rochie neagră cu un decolteu adânc, într-un stil sexy specific ei.

Mama lui Nicole Kidman a murit

Aceasta a fost prima apariție publică a lui Nicole Kidman după moartea mamei sale, la începutul lunii septembrie. Actrița din „Cold Mountain” anunțase decesul mamei sale, Janelle Anne Kidman, cu doar câteva ore înainte de a fi premiată la Festivalul de Film de la Veneția pentru rolul din „Babygirl.”

Ca omagiu, Nicole a publicat pe Instagram câteva fotografii și un mesaj de mulțumire pentru sprijinul primit: „Eu și sora mea, alături de familia noastră, vrem să vă mulțumim pentru dragostea și bunătatea pe care le-am simțit săptămâna aceasta.”

În loc să participe la festival, Nicole Kidmans-a întors acasă, în Australia, pentru a fi alături de familie. Două săptămâni mai târziu, soțul său, Keith Urban, a declarat pentru Times of London că „toată lumea este bine' după pierdere.

Joi, Kidman, în vârstă de 54 de ani, și sora ei Antonia Kidman și-au amintit de mama lor, care a murit la vârsta de 84 de ani, cu o serie de fotografii Instagram din anii tinereții mamei lor. Într-una, o tânără Nicole Kidman și sora ei sunt văzute cu mama lor, iar în alta, surorile sunt însoțite de părinții lor. Tatăl lui Kidman, Antony, a murit în 2014.

„Sora mea și cu mine, împreună cu familia noastră, vrem să vă mulțumim pentru toată dragostea și bunătatea pe care am simțit-o în această săptămână”, au scris surorile Kidman în descrierea unei postări în colaborare. „Fiecare mesaj pe care l-am primit de la cei care au iubit-o și au admirat-o pe mama noastră a însemnat pentru noi mai mult decât vom putea exprima vreodată.”

Citește și:
Imagini inedite cu Anca Dinicu și iubitul ei, cu care va avea un copil. Cum a pozat actrița, însărcinată în opt luni: „Să avem amintirea asta…’

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people