Nicole Kidman, imagini surprinzătoare din copilărie. Cum arăta actrița în primul ei rol, la vârsta de 14 ani

Nicole Kidman a împărtășit cu publicul imagini de la 14 ani în primul său rol din filmul Bush Christmas.

Nicole Kidman, imagini surprinzătoare din copilărie. Cum arăta actrița în primul ei rol, la vârsta de 14 ani

Nicole Kidman aniversează 41 de ani de carieră în lumea filmului! Marți, 23 aprilie, câștigătoarea premiului Oscar a distribuit pe Instagramul său un video retrospectiv cu primul ei rol la 14 ani. Actrița, în vârstă de 56 de ani, a distribuit postarea pentru a sărbători primirea premiului American Film Institute Lifetime Achievement Award, pe 27 aprilie.

Nicole Kidman, imagini de colecție din primul său rol

Postarea a inclus un montaj cu adolescenta Kidman în primul ei rol, Helen, în Bush Christmas, în 1983. Nicole Kidman a reușit să se impună în cinematografia din SUA la doar șase ani de la primul ei rol, cu interpretarea lui Rae Ingram în Dead Calm (1989).

„Această fată de 14 ani nu ar fi putut prezice niciodată toți oamenii talentați cu care va ajunge să lucreze și multele personaje diferite pe care va ajunge să le interpreteze 😱. Atât de încântată să sărbătoresc cu atât de mulți prieteni și colegi sâmbătă cu @AmericanFilmInstitute xx”, a scris ea în legendă.

Postarea lui Kidman vine după ce Institutul a anunțat că actrița va primi premiul pentru întreaga carieră. Vedeta din Being the Ricardos este primul actor australian care primește Premiul AFI pentru întreaga carieră.

„Atât o interpretă puternică, cât și o vedetă de film fermecătoare și o producătoare desăvârșită, Nicole Kidman a captat imaginația publicului de-a lungul carierei sale prolifice, oferind pe ecran interpretări complexe și versatile”, se arată în comunicatul AFI.

Actrița a câștigat un premiu Oscar

Actrița din Moulin Rouge! a lucrat în toate genurile cu o varietate de regizori apreciați, printre care Jane Campion, Sofia Coppola, Baz Luhrmann, Sydney Pollack, Aaron Sorkin și Stanley Kubrick. Vedeta, care a fost nominalizată de cinci ori la Oscar, a câștigat premiul Oscar în 2003, pentru rolul Virginia Woolf din filmul The Hours, de Stephen Daldry. De asemenea, a fost nominalizată pentru rolurile sale din Moulin Rouge! (2002), Rabbit Hole (2011), Lion (2017) și Being the Ricardos (2022). De asemenea, ea a obținut un premiu BAFTA, două premii Emmy și șase Globuri de Aur.

Mai recent, cu ocazia celei de-a 50-a aniversări a revistei PEOPLE, actrița a declarat pentru publicație că a fost „nebunește de bine” ca publicul să-i urmărească călătoria timp de decenii. Actrița a fost cât se poate de transparentă, iar publicul a văzut, de-a lungul carierei sale, atât bucuria pe care o experimenta vedeta, cât și perioadele mai puțin bune.

„Am început să lucrez la 14 ani și am crescut în fața camerelor de filmat și în fața oamenilor, așa că este foarte expunător, dar, în același timp, este calea mea”, a spus Kidman. „Mi-am împărtășit suișurile și coborâșurile cu lumea și, de asemenea, am împărtășit toată munca mea. Asta a fost viața mea… copiii mei, soțul meu și munca mea”.

În timp ce reflecta asupra deceniilor sale de activitate, ea a menționat că i-ar fi spus versiunii sale mai tinere: „Fii bună cu tine însăți. Eu sunt cel mai dur critic al meu. Cel mai mare lucru pe care l-aș spune ar fi: ‘Fii mai blândă cu tine, Nicky'”.

Citește și:
Channing Tatum și Zoë Kravitz, apariție rară în public. Cuplul a fost alături de Lenny Kravitz la primirea unei stele pe Hollywood Walk of Fame

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people