Nicole Kidman, dezvăluiri rare despre fostul său soț, Tom Cruise, și controversatul lor film „Eyes Wide Shut”

Nicole Kidman și Tom Cruise s-au căsătorit cu nouă ani înainte de lansarea filmului „Eyes Wide Shut”.

Nicole Kidman, dezvăluiri rare despre fostul său soț, Tom Cruise, și controversatul lor film „Eyes Wide Shut”

Anul acesta se împlinesc 25 de ani de la lansarea filmului „Eyes Wide Shut”, regizat de Stanley Kubrick și care îi are drept protagoniști pe Nicole Kidman și Tom Cruise. Pentru a marca momentul, publicația Los Angeles Times a realizat un interviu special cu Nicole, care a oferit mai multe detalii despre colaborarea cu Tom Cruise, soțul său de atunci. Întrebată dacă regretatul regizor s-a inspirat din căsnicia lor pentru proiect, actrița a răspuns: „Presupun că el exploata acest lucru.”

„Existau idei care îl interesau pe [Kubrick]. Punea multe întrebări. Dar avea un simț puternic al poveștii pe care o spunea,” a explicat Kidman, în vârstă de 57 de ani, potrivit Page Six.

„Îmi amintesc că spunea: ‘Triunghiurile sunt dificile. Trebuie să pășești cu grijă când e vorba de un triunghi’. Pentru că o persoană ar putea să se simtă presată. Dar era conștient de asta și știa cum să ne gestioneze.”

Actrița a explicat că nu s-a simțit niciodată „presată” pentru că ea și Cruise aveau relații foarte diferite cu regizorul.

„Are legătură cu ideea de a fi femeie în acea ecuație. Și lui Stanley îi plăceau femeile. Avea o relație diferită cu Tom. Ei lucrau mai îndeaproape la personajul său.”

Kidman a mai povestit și că, în timpul filmărilor, împărțea o rulotă cu Cruise, deoarece bugetul peliculei era redus.

„Aveam o casă la 10 minute distanță, dar locuiam în acea rulotă. Tom și cu mine o împărțeam pentru că Stanley spunea: ‘Nu veți primi fiecare o rulotă. Nu ne putem permite'”.

De asemenea, Kidman și-a amintit că a petrecut săptămâni întregi filmând o scenă care, în cele din urmă, a fost tăiată.

„Era scena cu Tom și cu mine în care încep prin a fuma un joint în pat și unde râd și țin monologul lung. A durat multe săptămâni. Multe dintre acestea au fost dedicate repetițiilor în dormitor, iar apoi lui Tom nu îi plăcea ce am făcut. Așa că am ajuns să o refacem, să o construim pe parcurs. Nu era nevoie să ne grăbim. Stanley niciodată nu depășea bugetul. Ceea ce cumpăra era timp.”, a povestit Nicole, conform Page Six.

Scena a evoluat în cele din urmă, după multe discuții între Kidman, Cruise și Kubrick.

„Când Tom și cu mine am început cu Stanley, eram acasă la el și nici măcar nu am mers pe platourile de filmare de la Pinewood [Studios]. Au trecut șase, opt săptămâni și ne întrebam: ‘Oare vom începe vreodată?’ Și nu începeam. Ne simțeam confortabil unii cu alții, suficient de confortabil încât să aruncăm idei. Pentru acea scenă, am improvizat începutul ei în timpul repetițiilor”, a explicat actrița, potrivit Page Six.

Tom Cruise și Nicole Kidman s-au căsătorit în 1990 și au decis să pună capăt relației în 2001. Fostul cuplu a adoptat-o pe Bella în 1992, iar pe Connor trei ani mai târziu. După divorț, cei doi copii s-au distanțat de mama lor, dar au continuat să aibă o relație apropiată cu Tom. Conform declarațiilor făcute chiar de către Nicole, acest lucru s-a datorat devotamentului pe care atât fostul său soț, cât și Bella și Connor îl au față de Biserica Scientologică.

Cruise mai are o fiică, Suri, în vârstă de 18 ani, din căsnicia cu Katie Holmes. Relația dintre cei doi s-a rupt tot din cauza faptului că actorul este un adept înfocat al scientologiei. Potrivit mai multor surse apropiate, Tom și Suri nu au mai vorbit de aproape un deceniu.

„Suri nu-și mai cunoaște tatăl și nu a mai petrecut timp cu el de un deceniu. Ea nu merge să-i vadă filmele și el nu are niciun rol în viața ei,” a declarat o sursă pentru Daily Mail.

Citește și:
Demi Moore, siluetă impecabilă la 61 de ani. Cum a fost surprinsă actrița în costum de baie

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people