Nicole Cherry și Florin Popa au sărbătorit un an de căsătorie: „Ce repede a trecut”

Nicole Cherry și partenerul ei, Florin Popa, au împlinit un an de căsnicie.

Nicole Cherry și Florin Popa au sărbătorit un an de căsătorie: „Ce repede a trecut”

La vârsta de 24 de ani, Nicole Cherry este o mamă tânără și frumoasă, care se declară o norocoasă pentru familia pe care o are. Artista a avut un moment de nostalgie zilele trecute, când a marcat un an de la căsătoria civilă cu partenerul ei și tatăl fetiței sale, Florin Popa.

Cei doi au cinci ani de relație, iar tatăl artistei a fost cel care i-a adus împreună. Cu câteva zile înainte de a împlini 23 de ani, artista a adus pe lume o frumoasă fetiță, pe data de 27 noiembrie 2021. De atunci, ea se bucură de familia superbă pe care o are alături de Florin, împreună fiind părinții unei fetițe superbe pe nume Anastasia.

Nicole Cherry și Florin Popa au împlinit un an de căsnicie

Nicole împărtășește cu fanii săi de pe rețelele de socializare imagini din viața ei și îi ține la curent cu toate noutățile. Cu ocazia aniversării de un an de căsnicie, artista a postat pe Instagram o imagine de la cununia civilă cu Florin Popa, fiind nostalgică.

„Acum un an am spus „Da” și ne-am creștinat fetița. Doamne, ce repede a trecut. A fost minunat, mi-am întrecut propriile așteptări și vă zic sincer, am treabă grea pentru nuntă…”, a mărturisit Nicole Cherry, acum câteva zile, pe pagina ei de Instagram.

Recent, fiica lui Nicole Cherry a împlinit un an. Artista a decis să marcheze acest eveniment important din viața Anastasiei printr-o petrecere tematică. Nicole Cherry a postat un mesaj special pe contul său personal de Instagram în ziua în care fiica ei, Anastasia, a sărbătorit primul său an de viață. De când a devenit mamă, cântăreața a trăit cele mai frumoase și emoționante momente.

„27.11.2021, 13:48❤️
Acum un an am devenit mamă și am cunoscut cea mai profundă formă de iubire necondiționată.
Îți mulțumesc că m-ai ales să-ți fiu mamă.
Îți mulțumesc că m-ai făcut mamă.
La mulți ani, fetița mea perfectă!”, a fost mesajul transmis de Nicole Cherry pe Instagram. 

Totodată, Nicole Cherry a organizat o petrecere specială pentru fiica ei. Povestea clasică „Alice în Țara Minunilor” a fost sursa de inspirație pentru acest eveniment, iar atât ea, cât și Anastasia s-au costumat în personajul Alice. Artista a împărtășit mai multe fotografii de la petrecere pe rețelele de socializare, iar fanii au fost impresionați de tematica aleasă.

Înainte de petrecerea fiicei sale, Nicole Cherry și-a exprimat entuziasmul său pe Instagram cu privire la eveniment. Artista a dezvăluit tematica inițială aleasă și motivul pentru care a decis să o schimbe.

„Sunt atât de entuziasmată pentru că i-am pregătit petrecerea și am ales cred că cele mai bune fete să punem toată treaba la cale. (…) E ca și când vine ziua mea, fix așa. Mai rău ca la ziua mea. Chiar sunt entuziasmată tare și sper să iasă totul bine. Inițial, voiam să-i fac cu Winter Wonderland (…) mi-am schimbat această dorință, pentru că am găsit un decor minunat și așa am ales practic Alice in Wonderland„, a povestit Nicole Cherry. 

Citește și:
Red carpet la Cannes 2023: Lily-Rose Depp și Eva Herzigova au captivat toate privirile

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people