Nicole Cherry, primele declarații despre participarea la emisiunea Te cunosc de undeva!

Filmările pentru sezonul al 19-lea al emisiunii "Te cunosc de undeva!" au început deja.

Nicole Cherry, primele declarații despre participarea la emisiunea Te cunosc de undeva!

Filmările pentru sezonul al 19-lea al emisiuniiTe cunosc de undeva!” au început deja, iar telespectatorii sunt nerăbdători să afle cine sunt cele opt echipe care vor aduce noi personaje pe scena de la pe Antena 1. Noile perechi așteaptă să intre în pielea personajelor și sunt emoționate să afle ce le pregătește ruleta transformărilor.

Pe 1 apriliei, un nou sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva!” va începe pe Antena 1. Potrivit unica.ro, jurații din sezonul precedent vor rămâne aceiași: Cristi Iacob, Ozana Barabancea, Andreea Bălan și Aurelian Temișan. Aceștia vor acorda punctajele pentru transformările vedetelor, în timp ce Zarug va realiza interviuri, iar Pepe și Alina Pușcaș vor prezenta întregul show.

Potrivit surselor unica.ro, lista completă a concurenților care ar fi acceptat provocarea transformărilor ar fi formată din: Emilian și WRS, Damian Drăghici și iubita sa, Cristina, Anca Țurcașiu și Jean Gavril, Nicole Cherry și Juno, Valentin Sanfira și Codruța Sanfira, Radu Țibulcă și CRBL, Adda și Radu Bucălae, Misha și AMNA.

Nicole Cherry, primele declarații despre participarea la show

Ajuns deja la al 19-lea sezon, transforming show-ul Te cunosc de undeva! vine cu o abordare inedită, prin care doar un singur concurent din fiecare echipă le este prezentat telespectatorilor înainte de lansare.

„Au trecut 10 ani de la prima mea participare la „Te cunosc de undeva!” și iată că a venit momentul să fiu iar concurentă în cadrul show-ului și să mă bucur din nou de această experiență. Sunt foarte nerăbdătoare, „Te cunosc de undeva!” îmi trezește foarte multe amintiri plăcute din primul an, cel în care m-am lansat, și cred că a avut o contribuție enormă la formarea mea ca artist. Mă așteaptă multă muncă, dar și emoții pe care abia aștept să le retrăiesc!”, a declarat Nicole Cherry.

În cel de-al 19-lea sezon, Nicole Cherry va face echipă cu Poetul rapp, artist pe care telespectatorii îl vor cunoaşte în curând, dar despre care sursele spun că ar fi vorba de Juno.

„Transforming show-ul arată pentru mine ca o perioadă extraordinară de antrenament, dezvoltare şi descoperire artistică. Sunt convins că voi întâmpina momente şi situaţii în care n-am mai fost vreodată şi care totodată mă vor „împinge” să evoluez. Şi clar vom râde mult! Sunt foarte fericit că fac echipă cu Nicole Cherry, vom rupe tot! P.S. am emoţii maaari, dar asta să nu se consemneze!”, a mai declarat Poetul rapp.

Citește și:
Vedete și ținute impresionante la Premiile Oscar 2023 (GALERIE FOTO I)

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people