Nicole Cherry, incident neașteptat în timpul unui concert: „Nu îmi dau seama dacă am fost urmărită neapărat”

Nicole Cherry a povestit detalii inedite despre cariera ei și un episod neașteptat din timpul unui concert.

Nicole Cherry, incident neașteptat în timpul unui concert: "Nu îmi dau seama dacă am fost urmărită neapărat"

Nicole Cherry a devenit faimoasă în 2013, când avea doar 14 ani, prin lansarea piesei „Memories”. De atunci, ea a reușit să-și clădească o carieră solidă în industria muzicală, câștigând admirația a sute de mii de fani și susținând numeroase concerte. Într-un interviu pentru Ego.ro, artista a discutat despre modul în care gestionează faima în prezent, dezvăluind și o întâmplare neobișnuită care a avut loc la unul dintre spectacolele sale.

Nicole Cherry a povestit detalii inedite despre cariera ei

Artista s-a întors în timp și și-a amintit cu drag de momentul primei interacțiuni cu publicul, când a realizat că piesa ei, „Memories”, avea un impact profund. Cu toate acestea, fiind la o vârstă fragedă, nu a simțit presiunea, având sprijinul părinților care au contribuit la găsirea unui echilibru.

„Erau Premiile Muzicale dacă nu mă înșel. Într-adevăr, a fost special pentru că a fost prima interacțiune cu publicul și atunci mi-am dat seama de fenomenul ‘Memories’ și ce urma să vină pentru mine. Da, a fost copleșitor, m-am bucurat enorm de mult de respectiva apariție! Cred că presiunea vine cu vârsta! Nu am simțit presiunea atât de mare sau cel puțin poate nu puneam eu atâta presiune pe mine! Acum, am crescut și privesc lucrurile cu alți ochi, astfel că tind să fiu mai precaută și atentă.

Înainte mergeau lucrurile fără să mă gândesc prea mult! Poate este bine, poate este rău… încerc, oricum, să găsesc acest echilibru de fiecare dată. Am avut părinții lângă mine de când m-am lansat, acest lucru m-a ajutat foarte tare să îmi găsesc echilibrul. Acum încerc să fac asta pe cont propriu și să aplic tot ce ei m-au învățat!”

În plus, Nicole Cherry a povestit despre o situație neașteptată ce a avut loc în timpul unui concert. Chiar dacă a suferit o lovitură puternică la acea vreme, amintirea o amuză acum pe artistă. Ea a dezvăluit, de asemenea, detalii despre fanii săi, care o susțin în orice moment.

„Am primit un microfon în aparatul dentar pe care îl aveam atunci! Atunci a fost amuzant, dar și de speriat! Lovitura a fost destul de puternică! Acum ne amuzăm! A fost o situație la care nu ne așteptam să se întâmple în momentul respectiv, dar orice este posibil! Nu îmi dau seama dacă am fost urmărită neapărat. (n.r. de fani) Urmărită poate pentru o poză, dar nu pentru foarte mult timp! De obicei îmi dădeam seama, mă uitam către ei și veneau către mine! Au fost lucruri plăcute de fiecare dată! Fiecare artist cred că își dorește să le trăiască, sunt momente unice! Aprecierea oamenilor este cea mai importantă și vine cu o bucurie imensă!”

Artista, surprinsă alături de J Balvin

Nicole Cherry este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Cu o carieră de 10 ani și numeroase hituri, vedeta a urcat pe mainstage la festivalul Neversea cu un show complet, din care nu au lipsit „Florile tale”, „Din cauza ta”, „Nu mai consum” sau „Se poartă vara.” A fost pentru prima dată când cântăreața a fost prezentă pe scena festivalului, alături de nume consacrate ale industriei globale precum J Balvin, Lil Uzi Vert, Don Diablo, Salvatore Ganacci, Timmy Trumpet, Morten, Steve Aoki și mulți alții.

@nicolecherry Part 2🎉 @J Balvin ♬ Jessica – Michaël Brun & J Balvin & SAINt JHN & J Perry

După show, Nicole Cherry s-a întâlnit în backstage cu J Balvin, unul dintre artiștii internaționali care a fost impresionat de single-ul de debut al artistei, „Memories”, și de atunci, de acum 10 ani, s-a legat o frumoasă prietenie. Artista a filmat un video cu J Balvin și de data aceasta. Este deja o tradiție ca de fiecare dată când se întâlnesc să filmeze un clip.

Citește și:
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz au sărbătorit doi ani de căsnicie. Ce a declarat actrița despre mariajul său

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people