Nicole Cherry, dezvăluiri în lacrimi despre regretele din viața ei: „Nu a apucat să mă vadă în postura de mamă”

Nicole Cherry a vorbit cu multă emoție despre regretele din viața ei.

Nicole Cherry, dezvăluiri în lacrimi despre regretele din viața ei: "Nu a apucat să mă vadă în postura de mamă"

Nicole Cherry a vorbit cu multă emoție despre regretele din viața ei, mai ales că acum este mama unei fetițe adorabile, Anastasia.

Artista a fost invitată în emisiunea Teo Show și a făcut câteva dezvăluiri despre viața ei personală, vorbind despre oamenii dragi pe care nu îi mai are alături și care îi lipsesc foarte mult. Este vorba despre bunica ei, care s-a stins din viață înainte ca Nicole Cherry să devină mamă.

„Bunica înseamnă casa, locul. Se ducea și-mi făcea toate poftele. Îmi pare rău că nu a apucat să mă vadă în postura de mamă. Dar mă bucur că a apucat să mă vadă reușind în viață. Dacă ar fi acum aici, i-aș spune că am o fetiță cu ochii verzi”, a declarat, cu lacrimi în ochi, cântăreața.

„Își dorea să fiu iubită și fericită. S-a bucurat că am un băiat așa ca Florin, se ruga mereu pentru el. Eu mă rog în fiecare seară la ea, să mă ajute. În general sunt o fire foarte rezervată, nu prea spun „te iubesc”, dar regret că nu i-am spus asta mai des”, a povestit Nicole Cherry.

Nicole Cherry a început pregătirile pentru botezul fiicei sale

Nicole Cherry și Florin Popa au devenit părinți pentru prima dată în urmă cu câteva luni, iar de atunci sunt în culmea fericirii. Artista postează des imagini adorabile cu fiica sa, Anastasia, care a cucerit din prima publicul de pe Instagram. Cântăreața se află acum în pregătiri intense pentru două dintre cele mai importante evenimente din viața ei.

Cântăreața a dezvăluit că urmează să se căsătorească în curând cu iubitul ei, iar uniunea lor va avea loc în aceeași zi cu botezul Anastasiei. Evenimentele vor avea loc în luna mai, însă Nicole Cherry a mărturisit că atunci vor face doar cununia. Restul zilei va fi concentrată pe celebrarea fiicei lor.

„Cumva va avea loc cununia noastră practic, dar pe cea religioasă o vom păstra pentru un eveniment din viitor. Dar va avea loc cununia, pur și simplu vom spune DA și ne vom axa pe evenimentul Anastasiei, pentru că vrem să fie despre ea, nu despre noi”, a spus Nicole Cherry pentru WOWbiz.ro.

Citește și:
Gina Pistol, apariție inedită la filmările de la Chefi la cuțite

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people