Nicole Cherry are probleme de sănătate. Cu ce se confruntă artista: „Nu mă simt minunat”

Nicole Cherry a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă în această perioadă.

Nicole Cherry are probleme de sănătate. Cu ce se confruntă artista: "Nu mă simt minunat"

Nicole Cherry și-a îngrijorat fanii după ce a publicat o imagine în care se poate observa că are branulă și că este pe patul de spital. Artista a oferit ulterior câteva explicații și a vorbit despre starea ei de sănătate.

Nicole Cherry le-a povestit fanilor de pe rețelele de socializare care sunt problemele de sănătate cu care se confruntă în această perioadă. Cântăreața a mărturisit că a avut unele dureri și a decis să apeleze la ajutorul medicilor. În urma analizelor făcute, nu a reieșit o problemă, însă artista a precizat că își va lua câteva zile pentru a se odihni. 

„Sunt bine acum! Mi-am făcut analizele, totul e bine, doar că încă nu mă simt minunat. M-am aranjat puțin că trebuie să filmez neapărat ceva ce nu am apucat ieri, pentru că de ieri am durerile astea. Am tot încercat să mă încarc cu energie pozitivă și să mă gândesc că nu mă doare, dar nu. De dimineață chiar nu am mai putut și aia e, dar o să fiu bine, o să-mi iau câteva zile de odihnă, după ce termin acum de filmat. Aveți grijă de voi!”, a povestit Nicole Cherry pe Instagram. 

Nicole Cherry a devenit mamă pentru prima dată la vârsta de 22 de ani. Cântăreața a adus-o pe lume pe fiica ei, Anastasia, pe 27 noiembrie 2021. Artista trăiește de câțiva ani o poveste de dragoste alături de Florin Popa. 

De când s-a născut Anastasia, Nicole Cherry trăiește unele dintre cele mai frumoase clipe din viața ei și încearcă să se bucure de fiecare moment alături de fiica ei. Artista a vorbit recent despre cum reușește să se împartă între viața de familie și proiectele profesionale.

„Până acum, cred că tot ce am reușit să fac este să îmi împart timpul bine. Echilibrul ajută în orice. În rest, am și un copil bun care, de fiecare dată, îmi dă doza de energie de care am nevoie să merg mai departe. Chiar dacă dorm mai puțin, chiar dacă nu reușesc că le fac pe toate, nu pun presiune pe mine, încerc să mă accept și cu bune și cu rele și să îmi dau timp și mie. Dar nici nu mă dau bătută, sunt o fire luptătoare!”, a declarat Nicole Cherry în interviul acordat publicației Adevărul.

Artista a vorbit și despre cum vede viitorul fetiției sale, declarând că o va susține în orice alegere pe care o va face Anastasia.

„Eu îmi doresc pentru Anastasia ce o face pe ea fericită. Atâta timp cât ea va fi fericită cu job-ul pe care îl va avea, cu ce va alege să facă, eu o voi susține și mă voi bucura pentru ea. Niciodată nu am fost de acord cu părinții care își doreau să devină ceva arunci când vor crește, nu au reușit și au forțat copii. Nu cred că asta ajută. Până la urmă trebuie să ne alegem fiecare ce ne dorim, ce ne face fericiți, pentru că azi suntem, mâine nu mai suntem. Nu se știe niciodată ce schimbări vor fi în viața noastră și cel mai bine este să ne facem propriile alegeri”, a mai spus ea pentru sursa citată.

Citește și:
Mare surpriză la Antena 1! Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea părăsesc emisiunea Chefi la cuțite. Care este motivul

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people