Nicole Cherry a împlinit 25 de ani. Cum a sărbătorit artista în Dubai

Nicole Cherry își sărbătorește ziua de naștere în Dubai.

Nicole Cherry a împlinit 25 de ani. Cum a sărbătorit artista în Dubai

Nicole Cherry a împlinit frumoasa vârstă de 25 de ani, iar artista petrece într-un mod inedit alături de cei dragi în Dubai. Cântăreața a avut parte de surprize memorabile încă din primele minute, iar ziua ei de naștere este un prilej excelent pentru a se bucura de soare și timp de calitate.

În anul acesta, artista a decis să-și sărbătorească ziua de naștere în afara României. La vârsta de 25 de ani, cântăreața trăiește aceste momente speciale alături de cei dragi din viața ei. Ba mai mult, Nicole Cherry și-a îndeplinit și un vis pe care îl avea de ceva vreme.

Cum sărbătorește Nicole Cherry de ziua ei de naștere

Pe platformele sale de socializare personale, Nicole Cherry a postat mai multe clipuri video dintr-un restaurant exclusivist din Dubai, unde se afla în compania soțului ei, Florin Popa, și câțiva prieteni. Vedeta a fost sărbătorită imedit cum a trecut de miezul nopții, fiind în centrul atenției. Vizibil emoționată, Nicole Cherry s-a distrat pe cinste împreună cu cei dragi, iar dimineața a surprins-o direct la plajă.

sursa: Instagram
sursa: Instagram

„Îmi doream atât de tare să fiu pe plajă de ziua mea, măcar odată. Uite că s-a întâmplat la 25 și nu o să se termine aici. Cred că o să fac un obicei din asta că tare îmi place vara și căldura și tot. Uitați ce frumos! A început minunat, sperăm să fie așa tot anul.” a spus Nicole Cherry pe Instagram.

Votează-ți aici favoriții la ELLE Style Awards 2023 și câștigă super premii!

Nicole Cherry și Florin Popa au sărbătorit-o pe 27 noiembrie pe micuța lor, Anastasia. Fiica artistei a împlinit 2 ani, iar cântăreața a postat imagini emoționante cu cea mică și supriza pe care i-a pregătit-o. Anastasia a primit cadouri și baloane oferite de părinții ei în ziua aniversării. 

Cum se descurcă artista în rolul de mamă

Nicole Cherry se bucură din plin de perioada prin care trece. Anastasia a adus o profundă emoție și afecțiune în familia artistei, iar rolul de mamă o aduce mai multă împlinire decât și-ar fi imaginat vreodată. Au trecut doi ani de când Nicole Cherry a devenit mamă, iar această zi rămâne cea mai specială din viața ei.

Nicole Cherry este o figură cunoscută încă din adolescență, când, la doar 14 ani, a cucerit industria muzicală din România. Piesa „Memories' a rămas în amintirea tuturor. Cu trecerea anilor, Nicole Cherry s-a dezvoltat și a evoluat constant, ajungând să aibă acum o familie superbă, de care se bucură în fiecare zi. Artista a împărtășit cum se descurcă în calitate de mamă, având în vedere că trebuie să îmbine și o carieră profesională de succes.

„Până acum, cred că tot ce am reușit să fac este să îmi împart timpul bine. Echilibrul ajută în orice. În rest, am și un copil bun care, de fiecare dată, îmi dă doza de energie de care am nevoie să merg mai departe. Chiar dacă dorm mai puțin, chiar dacă nu reușesc că le fac pe toate, nu pun presiune pe mine, încerc să mă accept și cu bune și cu rele și să îmi dau timp și mie. Dar nici nu mă dau bătută, sunt o fire luptătoare!”, a declarat Nicole Cherry în interviul acordat publicației Adevărul.

Citește și:
Noi detalii despre divorțul dintre Sofia Vergara și Joe Manganiello. Care ar fi fost motivele despărțirii

FOTO: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people