Nicole Cherry a dezvăluit imagini inedite cu fiica ei. Cât de mult a crescut Anastasia

Nicole Cherry a împărtășit imagini inedite împreună cu fiica ei, Anastasia.

Nicole Cherry formează un cuplu alături de Florin Popa. Cei doi au devenit părinți în luna noiembrie a anului 2021. Au împreună o fetiță, pe nume Anastasia. În mai 2022, artista și partenerul ei de viață s-au căsătorit civil, iar în aceeași zi au botezat-o și pe fiica lor. 

Nicole Cherry, imagini emoționante cu fiica ei

Artista s-a bucurat de câteva zile la plajă, iar alături de ea a fost și fetița ei. Nicole Cherry și Anastasia au avut parte de momente adorabile în timpul vacanței lor, iar cântăreața nu a lăsat ocazia să treacă și a surprins amintirea în cateva imagini, pe care le-a postat ulterior pe rețelele de socializare.

Nicole a publicat câteva fotografii cu fetița ei de la plajă, în timp ce o ține în brațe și zâmbesc fericite. De asemenea, artista i-a oferit și un pupic micuței, vizibil încântată de clipele petrecute cu mama ei.

„Iubirea mea”, a scris Nicole Cherry la postarea de pe Instagram.

Artista, dezvăluiri despre rolul de mamă

Nicole Cherry este încântată de fiecare moment pe care îl petrece cu fiica ei, Anastasia. Cântăreața a povestit recent faptul că fetița ei îi seamănă foarte mult și o bucură nespus acest lucru.

„Este o mini Cherry și mă bucur. Mi-am dorit ca, fetiță fiind, să aibă caracterul meu. Eu cred că am un caracter care nu m-a doborât de când sunt în această industrie. Am știut de fiecare dată ce vreau și am fost destul de motivată. Cred că o va ajuta foarte mult și pe ea. Simt că are foarte mult de la mama ei”, a declarat Nicole Cherry într-un interviu pentru Fresh by Unica.

De când a devenit mamă, viața artistei s-a schimbat complet. Nicole Cherry a vorbit și despre cum își împarte timpul între viața de familie și cariera artistică.

„Prioritățile mele sunt altele și timpul pentru mine e din ce în ce mai puțin. Dar nu mă plâng. Am un copil minunat și în continuare reușesc să am un echilibru, zic eu, excepțional între viața de mamă și cariera pe care o am. Mai am momente când mă simt obosită, dar îmi iau o zi, două pauză și știi cum îmi revin? Imediat! N-am nevoie de pauze lungi, vacanțe. Mă încarcă două zile”, a adăugat Nicole Cherry pentru Unica.

Nicole Cherry are sprijin atât din partea părinților ei, cât și din partea unei bone, pe care a angajat-o de curând.

În primul an părinții mei au fost acolo și de curând am luat și o bonă. Se înțelege foarte bine cu Anastasia. E un copil iubitor, nu-mi făceam griji. Am avut (emoții – n.red.) pentru că, practic, aduci un om în casa ta. Dar eu sunt un om destul de tolerant. În plus, am zis „Doamne, dă-mi un om după sufletul meu!' și chiar așa s-a întâmplat”, a mai spus Nicole Cherry pentru sursa citată anterior.

Nicole Cherry și partenerul ei au o relație discretă. Cu toate astea, recent, cântăreața a surprins cu declarațiile pe care le-a făcut despre căsnicia cu Florin Popa, dar și despre micile momente tensionate care mai apar între cei doi.

„Clar nu sunt motive reale de ceartă, dar e bine să fie și puțin de sare și piper, că dacă am avea o relație monotonă nu ne-ar plăcea niciunuia dintre noi, mai ales că suntem zodii care ne mai alimentăm așa cu micile certuri pe care le avem, iar împăcarea e dulce într-un final”, a declarat Nicole Cherry pentru Spynews.ro.

Citește și:
Motivul pentru care Ben Affleck nu a participat la premiera filmului Atlas, cel mai nou proiect al lui Jennifer Lopez

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people