Nicole Cherry a apelat la o nouă procedură estetică. Artista a împărtășit rezultatul: „Așa arată”

Nicole Cherry a apelat la o nouă intervenție estetică și a împărtășit rezultatul cu fanii.

Nicole Cherry a apelat la o nouă procedură estetică. Artista a împărtășit rezultatul: "Așa arată"

Nicole Cherry a optat pentru o nouă intervenție estetică la nivelul feței. Cântăreața a recurs din nou la serviciile unui medic estetician, după ce cu ani în urmă a hotărât să-și facă augmentare mamară. De această dată, artista a ales să-și modifice aspectul buzelor prin micropigmentare, pentru a obține un contur perfect.

Nicole Cherry a apelat la medicul estetician

Recent, Nicole Cherry a dezvăluit pe platformele de socializare că a făcut o nouă vizită la cabinetul medicului estetician pentru o intervenție la nivelul feței. Dat fiind că artista se confruntă adesea cu herpesul, ea a optat să-și sublinieze conturul buzelor printr-o procedură de micropigmentare.

„Cine mă urmărește de ceva vreme știe că eu am probleme cu herpesul și da, îmi apare destul de des. Tocmai de aceea am și buza depigmentată în această zonă. Astăzi am venit să-mi fac micropigmentare pentru buze. Abia aștept să văd rezultatul final!”, a spus Nicole Cherry pe contul ei de Instagram.

Nicole Cherry a dorit să ofere o prezentare completă fanilor săi, arătându-le cum arătau buzele sale înainte și după procedură. Conform declarațiilor sale, artista este extrem de încântată de rezultat și se simte mândră de aspectul actual al buzelor ei.

„Așa arată buzele mele imediat după procedură. Adooor”, a scris Nicole Cherry în dreptul unui filmuleț cu buzele ei, imediat după procedură.

sursa: Instagram

Acum ceva timp, Nicole Cherry a dezvăluit motivul pentru care a optat să își mărească sânii la vârsta de 20 de ani. Artista a explicat că nu a fost „binecuvântată” de la natură în ceea ce privește dimensiunea bustului, așa că a hotărât să facă o schimbare și să își mărească sânii, deși nu în mod excesiv.

„Da, mi-am pus. Nu sunt genul de persoană care să mint, nu aș avea de ce să mint. Eu n-am avut niciodată (n.r sâni), n-am avut de acolo. Mama natură n-a fost generoasă cu mine pe partea aia și n-am privit-o niciodată ca pe ceva imposibil de făcut și pâna la urmă mi-am luat inima în dinți și am zis să fac pasul ăsta […] Ma simt mult mai bine, n-am exagerat (…) nimeni nu și-a dat seama”, a spus Nicole Cherry, acum ceva timp, notează Redacția.

Ce spune artista despre fiica ei

Nicole Cherry are o relație minunată cu soțul ei, Florin Popa, cu care formează un cuplu de aproape șase ani. Cei doi sunt tineri părinți și au o fetiță adorabilă, numită Anastasia, care are deja doi ani și reprezintă cel mai frumos dar pentru ei. 

„Anastasia e foarte bine! Crește și ne surprinde în fiecare zi cu noile lucruri pe care le face și pe care le învață. Este o perioadă foarte frumoasă! Pentru sentimentul pe care îl ai atunci când aduci pe lume un copil, clar cred că mi-aș mai dori, dar nu este momentul. Cred că este o chestie pe care numai Dumnezeu o știe! Când o să creadă el că avem suficient timp să ne ocupăm și de al doilea copil probabil că o să vină dar deocamdată ne concentrăm pe Anastasia și pe cariera mea”, a declarat Nicole Cherry pentru Click!

Citește și:
Mădălina Ghenea, apariție chic pe străzile din Milano. Cum a fost surprinsă românca de paparazzi

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people