Nicolai Tand, dezvăluiri despre Asia Express. De ce nu a participat cu soția și a ales să meargă cu Sorin Brotnei: „S-au fript ei, am zis hai să nu…”

Nicolai Tand a vorbit despre participarea la Asia Express și decizia de a nu concura alături de soția lui, Monica.

Cel mai dur reality-show al momentului schimbă din nou continentul. Asia Express duce nouă perechi de vedete pe Drumul Zeilor prin Thailanda, Malaezia și Indonezia. Obiceiuri stranii și totuși spectaculoase, religii diferite, temperaturi ridicate și bariere lingvistice sunt doar câteva dintre provocările cu care s-au confruntat concurenții acestui sezon, printre care și Nicolai Tand și Sorin Brotnei.

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei, nașul și finul, Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vişănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, creatoarea de conținut şi antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui, Selina, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache, sunt curajoșii care au pornit în acest sezon într-o nouă aventură la capătul lumii.

Nicolai Tand, dezvăluiri despre Asia Express

Hotărât să-și testeze limitele într-un an simbolic pentru el, în care împlinește o vârstă rotundă, Nicolai Tand concurează pe Drumul Zeilor alături de finul său, Sorin Brotnei, fost component al trupei Akcent.

„Anul acesta am împlinit 50 de ani, așa că această aventură va fi ca un reset pentru mintea mea”, a declarat Nicolai, care i-a fost naș de cununie lui Sorin Brotnei în 2016. „Am ales să mergem împreună la Asia Express ca să fugim de-acasă amândoi”, a declarat cu umor Nicolai Tand. „Acum îl cunosc mai bine pe finul meu. Pentru că, până acum, îl cunoscusem doar la ieșirile cu motocicleta, la un grătar, la lucruri faine în familie… Acum ne cunoaștem cu adevărat și la greu. Și acum se vede cum ne potrivim, chiar dacă avem păreri diferite, ceea ce e normal”, a mai spus el.

„Eu știu că putem face o echipă faină, pentru că Nicolai, în primul rând, nu e deloc conflictual. Iar eu sunt competitiv, dar fără să mă raportez la altă personă. Sunt competitiv cu mine, mă duc până la limita la care pot ajunge… Dar avem și premisele pentru tensiuni: Nicolai e mai repezit, mie îmi sare țandăra un pic mai repede”, a adăugat Sorin.

Un punct forte al celor doi este faptul că s-au adaptat rapid fără telefon – aceasta este una dintre condițiile restrictive ale competiției, care poate deveni apăsătoare pentru mulți concurenți.

„Da, îmi lipsește comunicarea cu soția și fetița noastră. Dar altfel, să stau să dau scroll pe telefon, nu-mi lipsește deloc. Și nici lui Nicolai”, a mai spus Sorin.

De ce Nicolai Tand nu a participat cu soția la Asia Express

Într-un interviu acordat recent, el a vorbit despre participarea la Asia Express și decizia de a nu concura alături de soția lui, Monica.

„Nevastă-mea e cu confortul. A zis unde să mă duc eu acolo? Unde las copiii? Am discutat. În prima fază am zis că mergem în familie. Dar când i-am văzut pe Rizea și pe restul, am zis să nu. Dacă nu erau ei, poate făceam și eu pasul ăsta. S-au fript ei, am zis hai să nu mă frig și eu”, a declarat el la Podcastito, sezonul 3 episodul 3.

Citește și:
De ce Dana Rogoz nu ia în calcul să se mute din România împreună cu familia: „O decizie de acest gen…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people