Nicola Peltz Beckham, imagine adorabilă cu noul membru al familiei

Nicola Peltz a împărtășit pe rețelele de socializare o imagine adorabilă cu ea și Brooklyn Beckham, alături de noul membru al familiei lor.

Nicola Peltz Beckham, imagine adorabilă cu noul membru al familiei

Nicola Peltz, în vârstă de 28 de ani, i-a bucurat pe fani cu o sesiune de Întrebări și Răspunsuri pe Instagram, oferind informații noi despre soțul ei, Brooklyn Peltz Beckham, în vârstă de 23 de ani, precum și despre alte aspecte ale vieții sale pline de farmec din SUA.

Nicola Peltz, imagine adorabilă cu Brooklyn Beckham și noul lor cățel

În timpul dezvăluirilor, Nicola a împărtășit cu fanii săi din online o veste adorabilă. Soția lui Brooklyn Beckham a postat o imagine cu cuplul, în timp ce se bucură de atenția noului membru al familiei. Cei doi sunt mari iubitori de animale, iar Nicola a anunțat că acum au împreună nici mai mult, nici mai puțin de cinci căței. Modelul se referă adesea la cățeii ei de companie ca fiind „bebelușii” ei și împărtășește o mulțime de fotografii cu ei pe social media.

sursa: Instagram

Într-o postare adorabilă, Nicola poate fi văzută în imagine întinsă pe spate pe o canapea, cu Brooklyn lângă ea. Pe ea se odihnește unul dintre cei cinci câini. Fanii de pe Instagram au apreciat enorm fotografia cu soții Peltz Beckham: „Cuplul meu pentru totdeauna!!!”, a scris unul dintre ei, în timp ce un al doilea a adăugat: „Perfectă dimineața de duminică!”, împreună cu ochii cu inimioare.

Unde locuiesc acum cei doi

În urmă cu câteva săptămâni, Nicola a oferit, de asemenea, fanilor o actualizare a locului în care locuiește alături de Brooklyn. Într-o postare făcută pe Instagram, actrița i-a transmis unui bun prieten al său cât de încântată este de lumânările parfumate și organice pe care le face, susținând că a pus peste tot prin casă astfel de lucruri.

„Faci lumânări incredibile și complet organice. Atât de mândru de tine! Miroase atât de bine! Le am peste tot în apartamentul meu”., a scris Nicola pe Instagram.

Cuplul și-a vândut prima casă împreună, o proprietate de 11 milioane de dolari în Beverly Hills, înainte de nuntă, iar Nicola a confirmat acum că locuiesc din nou în apartamentul ei. Locuința este situată în Los Angeles și este locul în care Nicola a locuit înainte de a se muta cu Brooklyn.

Citește și:
George Burcea a revenit în România, după câteva luni locuite în SUA: „Am vrut foarte tare să văd copiii”

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people