Nicola Coughlan, surprinsă alături de iubitul ei în Londra. Cine este partenerul actriței

Nicola Coughlan a confirmat relația cu actorul Jake Dunn, cu 13 ani mai tânăr decât ea.

Nicola Coughlan, surprinsă alături de iubitul ei în Londra. Cine este partenerul actriței

Nicola Coughlan, în vârstă de 37 de ani, a confirmat relația cu actorul Jake Dunn, de 24 de ani. Cei doi au fost văzuți ținându-se de mână în timp ce se întorceau acasă după o seară romantică în Londra. Jake, care joacă în serialul „Big Boys”, de pe Channel 4, și-a scos șapca și i-a pus-o pe capul Nicolei pentru a o proteja de privirile curioșilor, în timp ce mergeau împreună de mână.

Nicola Coughlan, surprinsă alături de iubitul ei, Jake Dunn

Între timp, vedeta din „Bridgerton” purta o rochie de vară albastru închis, cu un cardigan lejer pe umeri, și i-a sărutat iubitor mâna iubitului său. Prietenii cuplului au declarat pentru MailOnline că Louisa Harland, care a jucat alături de Nicola în „Derry Girls”, a fost cea care i-a ajutat într-un fel să fie împreună, după ce l-a cunoscut pe Jake în timpul filmărilor pentru noul lui serial, „Renegade Nell”.

sursa: Profimedia
foto: Profimedia

Nicola Coughlan și Jake Dunn au fost văzuți pentru prima dată împreună încă din luna martie, într-o fotografie de pe Instagram, publicată de unul dintre colegii lui Jake din „Renegade Nell”. În august, cuplul a fost surprins la festivalul „All Points East” din Londra, dansând îmbrățișați, dar relația nu a fost confirmată oficial atunci.

De atunci, au fost văzuți împreună în repetate rânduri, inclusiv jucând scrabble în diverse pub-uri din apropierea locuinței Nicolei, în Stoke Newington, nordul Londrei. Jake este originar din Londra, în timp ce Nicola provine din Galway, Irlanda, dar locuiește în capitala Marii Britanii din 2016, pentru a-și urma cariera în actorie, deși a recunoscut că inițial s-a simțit foarte singură.

„Am avut cea mai dificilă perioadă din viața mea. A fost groaznic. M-am simțit atât de singură când m-am mutat. Asta a fost una dintre cele mai grele părți pentru mine. Mă gândeam: ‘Nu-mi place aici pentru că nu cunosc pe nimeni’. Mă lăsam afectată de atmosfera agitată a orașului. Sunt mică de statură, așa că, în metrou, oamenii își sprijineau coatele pe capul meu. Mă duceam la muncă simțindu-mă foarte tristă. Primul an a fost groaznic, l-am urât.”

Abia ieșit din școala de actorie, Jake deja își construiește o carieră, întâlnindu-se cu Nicola prin intermediul prietenilor săi de pe platourile de filmare ale serialului Disney „Renegade Nell”, o fantezie istorică din secolul al XVIII-lea. A apărut și în alte producții precum „Get Even” de pe Netflix și „Rebel Cheer Squad: A Get Even Series” de la BBC. Între timp, Nicola a jucat rolul principal în cuplul „Polin” alături de Luke Newton în „Bridgerton”, fanii exprimându-și dorința ca cei doi să fie împreună și în viața reală.

Sezonul al treilea din „Bridgerton” a prezentat cum prietenia dintre Penelope Featherington și Colin Bridgerton s-a transformat într-o poveste de dragoste. După un început lent în prima parte a sezonului, fanii au fost nerăbdători să vadă mai mult, așteptând până la episodul patru pentru ca Penelope și Colin să își dea frâu liber pasiunii într-o scenă intensă. Cei doi și-au unit destinele în cele din urmă, pășind împreună spre altar, marcând încă o căsătorie în universul „Bridgerton”.

Citește și:
Regulile de la care Raluca Bădulescu nu se abate niciodată. De ce nu își serbează ziua de naștere, nu poartă ceas și nu are niciodată portofel la ea

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people