Nelu Cortea, noi acuzații dure la adresa Liviei, fosta soție a lui Cătălin Bordea, după declarațiile recente ale acesteia: „Încearcă și ea un pic de scandal…”

Totul a pornit după ce o prietenă apropiată a acesteia a susținut că Livia s-a simțit ca o sclavă atunci când lucra la clubul pe care îl deținea Bordea și fosta lui soție.

Nelu Cortea, noi acuzații dure la adresa Liviei, fosta soție a lui Cătălin Bordea, după declarațiile recente ale acesteia: "Încearcă și ea un pic de scandal..."

Livia Eftimie a făcut recent mărturisiri despre despărțirea de Cătălin Bordea. Pentru prima dată de la divorț, ea a vorbit deschis pe Instagram, afirmând că pe parcursul căsniciei s-a dedicat complet soțului ei, însă relația lor s-a destrămat când ea s-a confruntat cu probleme de sănătate și el nu i-a oferit sprijinul necesar. De asemenea, Livia a susținut în repetate rânduri că s-a simțit, în mare parte, singură.

Nelu Cortea a avut o reacție dură după ce Livia Eftimie, fosta soție a lui Cătălin Bordea, a făcut publice detalii despre căsnicia și divorțul lor. Comediantul își apără prietenul apropiat, care îi este și fin, și o critică pe Livia pentru afirmațiile făcute online.

Nelu Cortea, care este un prieten apropiat al lui Cătălin Bordea și, de asemenea, parte din familie, deoarece Bordea și Livia i-au botezat copilul, a făcut acum noi declarații dure la adresa Liviei.

Totul a pornit după ce o prietenă apropiată a acesteia a susținut că Livia s-a simțit ca o sclavă atunci când lucra la clubul pe care îl deținea Bordea și fosta lui soție.

„Nu poți să vorbești despre chestii de la club dacă n-ai fost acolo. Adică poate că ea știe ce i-a spus, dar, nu, nu! Ce treabă are din Canada? Înțeleg că încearcă să își apere prietena, dar, adevărul, adică poți să întrebi pe oricine a fost la club, acolo. Păi noi eram comedianți, noi făceam stand-up, ea era angajată la club, oricum, cu un salariu mai mare decât pregătirea pe care o avea, pentru că era soția lui Bordea și n-a avut nimeni o problemă cu asta… Dar ea a fost plătită să lucreze la club, adică să zici că ai muncit pentru că ai fost plătit e aberant. Nu înțeleg. Mi se pare stupid să vorbești, să te plângi că ai muncit pentru un job pentru care ai fost plătit. Era un business de familie acolo”, a declarat Nelu Cortea pentru FANATIK.

Nelu Cortea a mai declarat că el crede că ieșirea publică a Livia este datorată dorinței de a deveni celebră.

„Am impresia că artistul ei, care e și iubitul ei, nu prea mai vinde din cauza scandalului pe care l-a pornit ea și atunci încearcă și ea un pic de scandal ca să îi crească Instagramul, cel mai probabil, ceea ce s-a și întâmplat, că așa se face, aparent. Eu nu am vrut să zic nimic, n-am vrut să mă bag, pentru că tot timpul ăsta… Deși și știu mult mai mult decât e cazul. Crede-mă, n-o să le zic, pentru că nu vreau să îi fac rău. Dar aș putea. Doamne, Doamne… În fine! Oricum, divorțul e de un an, dar discuția e de mai mult de un an jumate. După un an jumate, să te apuci să răscolești rahatul și să arunci cu minciuni, sincer… într-un om care te-a lăsat în pace și a zis ca fiecare să își vadă de viață și care suferă în continuare mi se pare cel puțin urât, cel puțin urât! Crede-mă, suntem foarte mulți care știm, de fapt, ce-i acolo, și de aia a reacționat și Bucălae și soția lui Bucălae, care, na, sunt finii lor. Acuma că prietena ei din Canada, care doar a auzit partea ei la telefon a zis ceva, nefiind aici, nu mă bag! Oricum, e urâtă situația. Chiar am ținut la Livia și am considerat-o prietena famliei. Nu credeam că se coboară la nivelul ăsta”, a mai declarat Nelu Cortea pentru FANATIK.

Noi detalii despre divorțul dintre Cătălin Bordea și Livia Eftimie

Livia Efitmie, fosta soție a lui Cătălin Bordea, a vorbit recent despre despărțirea dintre ei. Ea a afirmat că a plecat fără nimic din casa lui după divorț. Cu toate acestea, se pare că juratul de la iUmor i-ar fi oferit Liviei o sumă de bani, cu acte înregistrate la notariat, exact cât ar fi cerut înainte de despărțire, potrivit Cancan.

La un an de la divorț, Livia Eftimie a rupt tăcerea și a vorbit deschis despre separarea de comediant, afirmând că după divorț nu s-a ales cu nimic. Ba mai mult, mașina pe care comediantul i-a lăsat-o ei inițial, i-a fost cerută ulterior înapoi, după ce au apărut imagini publice cu ea și Spike împreună.

Ce sumă de bani ar fi primit Livia după divorțul de Cătălin Bordea

În urma declarațiilor făcute de Livia, surse au declarat pentru Cancan că fosta soție a lui Cătălin Bordea ar fi primit suma de 20.000 de euro, atât cât ar fi cerut ea înainte de divorț.

„Cum poate spune așa ceva? A primit de la Bordea nu mai puțin de 20.000 de euro! Fix cât a cerut. El i-a dat banii fără să negocieze nimic. Cu acte înregistrate la notar. Mai mult, i-a lăsat și mașina, pe care normal că i-a luat-o după ce a aflat că-l înșela cu prietenul cel mai bun. Se oferise chiar să o ajute și cu alte sume de bani, dacă ea ar fi avut nevoie. Chiar înainte de divorț, Bordea i-a propus să-i plătească chiria de la apartament 800 de euro pe lună, timp de un an, să-i lase și mașina și o sumă frumoasă în cont. Ea a vrut însă 20.000 de euro. Atât a cerut, atât i-a dat! Cu Spike era cu doi ani înainte să divorțeze. Iar Bordea nu a știut nimic”, a declarat pentru CANCAN.RO o sursă apropiată celor doi.

Citește și:
Confesiunea făcută de Andreea Ibacka după 13 ani de căsătorie cu Cabral: „Momente mai tensionate…'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people