Nelu Cortea, mesaj pentru Livia Eftimie după declarațiile despre Cătălin Bordea: „De ce nu zice de toți anii în care…”

Nelu Cortea i-a transmis un mesaj vehement Liviei Eftimie, după ce a vorbit despre căsnicia și divorțul de Cătălin Bordea.

Nelu Cortea, mesaj pentru Livia Eftimie după declarațiile despre Cătălin Bordea: "De ce nu zice de toți anii în care..."

Nelu Cortea a avut o reacție dură după ce Livia Eftimie, fosta soție a lui Cătălin Bordea, a făcut publice detalii despre căsnicia și divorțul lor. Comediantul își apără prietenul apropiat, care îi este și fin, și o critică pe Livia pentru afirmațiile făcute online.

Nelu Cortea reacționează în urma declarațiilor Liviei Eftimie

Livia Eftimie a făcut recent mărturisiri despre despărțirea de Cătălin Bordea. Pentru prima dată de la divorț, ea a vorbit deschis pe Instagram, afirmând că pe parcursul căsniciei s-a dedicat complet soțului ei, însă relația lor s-a destrămat când ea s-a confruntat cu probleme de sănătate și el nu i-a oferit sprijinul necesar. De asemenea, Livia a susținut în repetate rânduri că s-a simțit, în mare parte, singură.

Aceste declarații au ajuns la Nelu Cortea, care este un prieten apropiat al lui Cătălin Bordea și, de asemenea, parte din familie, deoarece Bordea și Livia i-au botezat copilul. Cortea a avut o reacție vehementă, acuzând-o pe Livia că omite foarte multe aspecte și susținând că Bordea a fost mereu alături de ea, făcând tot posibilul pentru a o mulțumi. 

„N-ai fost lăsată singură, Livia. Toți am încercat să te ajutăm. Dar tu aveai alte planuri. E foarte interesant cum o femeie care a primit tot ce a vrut a fost lăsată să decidă felul în care să își trăiască viața și relația de cuplu, a fost iubită orbește, a fost susținută și i s-a oferit ajutorul ori de câte ori a fost nevoie, acum e victimă, pentru simplul fapt că s-a plictisit și i s-au aprins călcâiele după altul. Are impresia că dacă partenerul e plecat în turneu sau la filmări și ea are de rezolvat câteva lucruri acasă, e singură, dar băiatul ăla care stă în fața miilor de oameni, ca să îți susțină stilul de viață balenciagan, nu e tot singur pe scenă?

De ce nu zice de toți anii în care el a încercat să o ajute, a rugat-o să meargă la terapie împreună, și ea a renunțat după o singură ședință? De ce nu zice de Crăciunul în care el a stat singur cu un brăduletz în mașină, ca să meargă să o înveselească în timp ce ea era în mărăcini? De ce nu zice de momentul în care l-a făcut să se simtă ca ultimul om pentru simplul fapt că nu a vrut să meargă la o emisiune la care trebuia să fie plecat 5 luni de acasă și n-a vrut să te lase singură? Sau că a vrut să plece cu ea în America (n.r. – la emisiunea America Express), dar tot ea a refuzat și a preferat să rămână singură (multzam pentru asta)”, a transmis Nelu Cortea pe Facebook.

Prietenul lui Cătălin Bordea îi ia apărarea comediantului

De asemenea, Nelu Cortea a scris în mesajul său că prietenul său, Cătălin Bordea, a suferit enorm în urma despărțirii dintre ei doi și a făcut tot posibilul ca relația lor să funcționeze. Ba mai mult, consideră că Livia se pune singură în ipostaza de victimă.

„În schimb, pot să vă zic eu de drumurile spre show-uri, când îl vedeam pe Cătălin plângând în hohote, neputincios, neștiind ce să facă ca să îi fie ei bine. Care nu voia să meargă acasă, pentru că știa că ea nu e acolo. Care a făcut și face terapie, ca să își revină după trauma și gaura lăsată de o femeie care își trăia viața de probă. Ea și-a încercat-o acu câteva luni cu femeia la cratiță (nu cred că a gătit de două ori în ăia 11 ani), acu și-o încearcă cu victima de femeie simplă, care e manager la un artist pe care nu îl mai cumpără nimeni pentru că tot ea i-a distrus cariera. E simplu să minți singur, în fața camerei, fără să îți pună nimeni întrebări. Dar vezi că suntem mulți care știm adevărul. P.S. chiar am ținut la tine, mi-ai botezat copilul, am tăcut până acum, dar nu pot să te las să îți bați joc în continuare de un om al cărui cel mai mare păcat a fost că te-a iubit”, a mai transmis Nelu Cortea.

Foto: Facebook

Citește și:
Confesiunea făcută de Andreea Ibacka după 13 ani de căsătorie cu Cabral: „Momente mai tensionate…'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people