Natalie Portman, mesaj emoționant de ziua ei. Cine a fost alături de actriță după divorțul de Benjamin Millepied

Natalie Portman a publicat un mesaj emoționant pentru cei care i-au fost alături după divorțul de Benjamin Millepied.

Natalie Portman, mesaj emoționant de ziua ei. Cine a fost alături de actriță după divorțul de Benjamin Millepied

Natalie Portman a mulțumit grupului ei de prieteni la împlinirea vârstei de 43 de ani, pentru sprijinul oferit după divorțul de Benjamin Millepied. Portman a inclus un carusel de fotografii care o arată în diverse aventuri alături de prietenii și membrii familiei sale, distrându-se de minune.

Natalie Portman, mesaj emoționant de ziua ei de naștere

Cu ocazia zilei sale de naștere, Portman a decis să facă o postare pe rețelele de socializare în care să le mulțumească prietenilor și familiei pentru sprijinul pe care i l-au oferit în perioadele dificile. Vizibil recunoscătoare, actrița a împărtășit și câteva imagini alături de cei dragi, surprinzând momente inedite.

„Anul acesta, de ziua mea de naștere, vreau să-mi sărbătoresc recunoștința pentru prietenii mei care mă ridică mereu și mereu”, a scris duminică pe Instagram vedeta din „Black Swan”.

Mai mulți dintre prietenii ei celebri au acaparat secțiunea de comentarii a postării pentru a trimite mesaje dulci de ziua ei: „@natalieportman La mulți ani, doamnă superbă”, a scris Tracee Ellis Ross. „La mulți ani, frumoaso!” a comentat Mindy Kaling. „La mulți ani, diamant incredibil! Te iubesc”, a scris Reese Witherspoon. Alte vedete care i-au urat „la mulți ani” lui Portman au fost Kerry Washington, Julianne Moore, Ali Wong, Chris Hemsworth și nu numai.

Actrița a cerut divorțul de fostul soț în urma acuzațiilor de infidelitate

Aceasta este prima zi de naștere a vedetei de când a finalizat divorțul de Millepied, în vârstă de 47 de ani, în februarie. Portman a cerut divorțul de coregraf în iulie 2023, după ce Page Six a publicat știrea că acesta ar fi înșelat-o cu o femeie de 25 de ani, pe nume Camille Étienne. Cei doi acum foști soți, care s-au căsătorit în 2012, s-au separat inițial în 2022, dar și-au rezolvat problemele conjugale. Relația lor a avut iar de suferit atunci când aventura lui Millepied cu tânăra activistă pentru climă a ajuns pe prima pagină a ziarelor.

O sursă a declarat pentru Page Six că dansatorul a făcut tot ce a putut pentru a-și salva căsnicia, dar fără succes. Persoana din interior a precizat că Portman este „incredibil de retrasă” și că cea mai mare preocupare a ei era „protejarea copiilor”. Fostul cuplu împarte doi copii: fiul Aleph, în vârstă de 12 ani, și fiica Amalia, în vârstă de 7 ani.

În luna martie, o sursă a împărtășit că actrița a trecut prin momente „foarte grele” după despărțire: „Inițial a fost foarte greu pentru ea, dar prietenii ei s-au mobilizat în jurul ei și au ajutat-o să treacă peste ce a fost mai greu. Natalie iese dintr-un an foarte greu și dureros, dar a ieșit mai puternică și își găsește bucuria în familie, prieteni și muncă”, a declarat sursa din interior pentru People.

Luna trecută, Portman a fost văzută radiind în timpul unei întâlniri ocazionale cu Paul Mescal în Londra. Ea și starul din „Normal People”, în vârstă de 28 de ani, au fost fotografiați chicotind și discutând împreună în timp ce luau o pauză de fumat în fața unui bar de cocktailuri.

Citește și:
Adevăratul motiv pentru care Vlad Gherman și Oana Moșneagu au decis să se căsătorească într-o zi de duminică: „Aduce ghinion…'

foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people