Naomi Watts și Billy Crudup s-au căsătorit. Imagini inedite de la nunta cuplului

Naomi Watts și Billy Crudup s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii discrete.

Naomi Watts și Billy Crudup s-au căsătorit. Imagini inedite de la nunta cuplului

Naomi Watts a confirmat că s-a căsătorit cu Billy Crudup după ce Page Six a relatat că cei doi au fost văzuți cu verighete asortate. Actrița de origine britanică a postat pe rețelele de socializare o imagine emoționantă alături de noul ei soț, cu o descriere prin care afirmă că cel doi sunt acum „legați” unul de celălalt.

Naomi Watts și Billy Crudup s-au căsătorit

Watts și-a confirmat căsătoria cu Crudup, cu care a început să se întâlnească în 2017, într-o postare pe Instagram sâmbătă, la o zi după ce cei doi au stârnit zvonuri de căsătorie când au fost văzuți în hainele de nuntă în imagini ce au apărut ulterior în social media. Watts a împărtășit o fotografie cu ea și Crudup în fața a ceea ce părea a fi un tribunal din Manhattan, cu zâmbete largi, în timp ce ea ținea un buchet de flori albe.

„Cuplați”, a scris actrița britanică, în vârstă de 54 de ani, pe Instagram o fotografie cu ea și noul ei soț, tot de 54 de ani, pe treptele unui tribunal, sâmbătă.

„Yipeeeeeeee!!!! Vă trimit atât de multă dragoste!!!”, a comentat Gwyneth Paltrow; „FELICITĂRI VOI DOI!!!!! ❤️❤️❤️”, a spus Justin Theroux; „Felicitări 🎊”, a scris Miranda Kerr, în timp ce Lisa Rinna a adăugat: „Yay!!!!”. ❤️❤️❤️❤️❤️.”

Actrița a postat mai multe imagini din ziua nunții

Watts și Crudup au fost văzuți cu o zi înainte de vestea cea mare întorcându-se la apartamentul lor din New York City în ținută de nuntă. Vedeta din „King Kong” a fost fotografiată vineri purtând o rochie albă Oscar de la Renta Sweetheart Water Lilly Guipure, în timp ce ținea în mână un buchet de flori albe. Între timp, starul din „Almost Famous” a purtat un costum albastru marin și o cămașă albă cu nasturi. Amândoi aveau în mod vizibil verighete pe mâna stângă, stârnind speculații că tocmai s-au căsătorit.

sursa: Instagram
sursa: Instagram
sursa: Instagram

Cuplul a păstrat cea mai mare parte a relației lor privată de-a lungul anilor, însă acum, actrița a împărtășit cu fanii de pe rețelele de socializare câteva imagini de la nunta lor. Vedeta a postat pe contul său de Instagram fotografii de la ceremonia lor, care pare să fi fost una restrânsă.

Naomi Watts și Billy Crudup și-au făcut debutul pe covorul roșu, la SAG Awards 2022, deși formau deja un cuplu de ceva ani. Starul din filmul 'King Kong' și actorul din 'Almost Famous' au ajuns la premiile SAG Awards 2022, unde au pășit împreună pe covorul roșu. Cei doi au avut o apariție memorabilă, iar toți ochii au fost asupra lor.

Watts a început să se întâlnească cu Crudup în 2017, la scurt timp după despărțirea ei de Liev Schreiber. Cei doi au fost împreună timp de 11 ani și au doi copii: Sasha, 14 ani, și Sammy, 13 ani. Ei și-au anunțat despărțirea într-o declarație comună în septembrie 2016. În iulie 2017, Page Six a raportat prima dată că Watts și Crudup au fost văzuți ținându-se de mână în Tribeca. La acea vreme, filmau împreună drama de la Netflix, 'Gypsy'.

Citește și:
Adevăratul motiv pentru care Cătălin Scărlătescu a acceptat să participe la emisiunea America Express

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people