Naomi Watts și Billy Crudup, nuntă de vis în Mexic, la un an de la ceremonia civilă

Naomi Watts și Billy Crudup au organizat a doua ceremonie de nuntă în Mexic.

Naomi Watts și Billy Crudup, nuntă de vis în Mexic, la un an de la ceremonia civilă

Naomi Watts și Billy Crudup s-au căsătorit pentru a doua oară alături de familie și prieteni. Actrița din „King Kong” și starul din „Morning Show” – care s-au căsătorit în iunie 2023 în cadrul unei ceremonii la tribunalul din New York – au spus din nou „Da” în fața celor dragi, sâmbătă, în Mexico City.

Naomi Watts și Billy Crudup au făcut nunta în Mexic

Watts, în vârstă de 55 de ani, a păstrat eleganța și simplitatea într-o rochie albă, fără mâneci, cu părul prins la spate, conform unei serii de fotografii și videoclipuri postate pe Instagram de fratele ei, Ben. Între timp, Crudup, în vârstă de 55 de ani, părea să poarte un smoching negru.

sursa: Instagram

Celor doi li s-au alăturat și copiii actriței din „Watcher”, Sasha, de 16 ani, și Kai, de 15 ani, pe care îi împarte cu fostul partener Liev Schreiber. Fiul lui Crudup, William, în vârstă de 20 de ani – pe care îl împarte cu fosta parteneră Mary Louise Parker – a fost, de asemenea, prezent. Ben, care a fost fotograful zilei, a împărtășit, de asemenea, videoclipuri din timpul ceremoniei.

sursa: Instagram

„Ceremonia este pe cale să înceapă în această locație fantastică… mamele puțin emoționate, de înțeles”, a descris el un clip alături de mama lui și a lui Naomi, Myfanwy.

Ben a împărtășit, de asemenea, un clip de la începutul ceremoniei, în timp ce Kai, care a servit ca domnișoară de onoare, a mers la altar într-o rochie fără bretele de culoarea șampaniei. Fotografiile realizate de organizatorul nunții, Billy Folchetti, au oferit, de asemenea, o privire din interior asupra locului de desfășurare a ceremoniei, care a fost elegant decorat cu flori atârnând din tavan. Un clip postat pe Instagram Story al lui Folchetti a surprins invitații dansând sub o bilă disco uriașă.

Cu o zi înainte de nuntă, fratele lui Naomi a surprins în imagini, de asemenea, cina de repetiție, în timp ce se amesteca printre membrii familiei și invitații speciali. Nicole Kidman și Justin Theroux au fost văzuți bucurându-se de festivitățile premergătoare nunții.

Watts a purtat o rochie galbenă cu flori, în timp ce Crudup a purtat un costum pentru această ocazie: „Aceasta este o reamintire a ceea ce înseamnă viața”, a spus ea într-un discurs în timp ce îl ținea de mână pe soțul ei. „Afirmarea iubirii fiind unul dintre cele mai simple lucruri, dar cel mai important”.

sursa: instagram

Cum s-au cunoscut cei doi

Naomi Watts și Billy Crudup și-au făcut debutul pe covorul roșu, la SAG Awards 2022, deși formau deja un cuplu de ceva ani. Starul din filmul ‘King Kong’ și actorul din „Almost Famous” au ajuns la premiile SAG Awards 2022, unde au pășit împreună pe covorul roșu. Cei doi au avut o apariție memorabilă, iar toți ochii au fost asupra lor.

Watts a început să se întâlnească cu Crudup în 2017, la scurt timp după despărțirea ei de Liev Schreiber. Cei doi au fost împreună timp de 11 ani și au doi copii: Sasha, 14 ani, și Sammy, 13 ani. Ei și-au anunțat despărțirea într-o declarație comună în septembrie 2016. În iulie 2017, Page Six a raportat prima dată că Watts și Crudup au fost văzuți ținându-se de mână în Tribeca. La acea vreme, filmau împreună drama de la Netflix, „Gypsy”.

Citește și:
Daliana Răducan și Răzvan Simion s-au căsătorit. Cum arată verighetele și ce au dezvăluit cei doi despre eveniment: „Ne-am așteptat reciproc'

foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people