Naomi Hedman, partenera lui Florin Ristei, a apelat la medicul estetician. Ce procedură a făcut

Naomi Hedman a povestit pe rețelele de socializare faptul că a apelat la medicul estetician.

Naomi Hedman, partenera lui Florin Ristei, a apelat la medicul estetician. Ce procedură a făcut

Naomi Hedman le-a făcut o dezvăluire fanilor de pe rețelele de socializare. Logodnica lui Florin Ristei a povestit că a apelat la medicul estetican și a explicat și care este motivul. 

Recent, Naomi Hedman a trecut pragul medicului estetician. Logodnica lui Florin Ristei a mărturisit pe contul personal de Instagram faptul că a apelat la o intervenție la nivelul bustului. Modelul a dezvăluit că a fost un caz dificil și că va reveni în curând cu mai multe informații despre experiența ei. 

„Vindecată și extrem de fericită de rezultate! Recent, mi-am făcut o mărire a sânilor și cazul meu a fost unul dificil. Voi împărtăși mai multe despre experiența mea, în curând. Sunt foarte recunoscătoare că am fost pe mâini bune!”, a scris Naomi Hedman pe Instagram. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Naomi Hedman (@hmnaomi)

Florin Ristei și Naomi Hedman formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au cunoscut în 2020 la filmările emisiunii „X Factor”, Naomi fiind una dintre concurente, eliminată însă pe parcursul show-ului, iar artistul a fost jurat în sezonul 9. Relația lor a început după ce Naomi Hedman a fost eliminată din show-ul de talente, iar la finalul anului 2020 s-au logodit. 

Naomi Hedman este model și cântăreață, iar faima a cunoscut-o în Marea Britanie. Printre colaborările muzicale importante se numără cea cu Nicki Minaj.

Invitat în podcast-ul găzduit de Speak, Florin Ristei a povestit că Naomi Hedman are un permis de ședere de cinci ani în țară, unde locuiește acum în mod oficial. Artistul a spus că partenera sa mai pleacă ocazional din țară, pentru felurite angajamente de muncă.

„Da, ea s-a mutat aici. Are adresă la mine. Permis de ședere românește și citește românește. A început să înțeleagă românește. Prinde cuvintele… Se face un an de când nu a mai plecat. Bine… a mai plecat când a avut job, dar job zilnic nu a avut. A terminat cu jobul înainte de pandemie și s-a închis acolo ce făceau. Când mai are din astea de model, de cântat, de ceva… se duce. Câștigă în două zile cât câștig eu într-o lună și gata. Pozează la brand-uri și face shooting-uri 2-3 zile. A fost prin Suedia ultima dată. A luat… nici nu știu dacă pot să zic cât a luat. Se iau bani buni dacă ești un model OK și pentru branduri. Faci una, două din astea pe lună, stai liniștit și n-ai nicio treabă. Și eu… în fiecare zi de la 8 la 12. Aia e”, a declarat Florin Ristei.

Florin Ristei a făcut cu mai multe ocazii mărturisiri despre relația cu Naomi Hedman, dar și despre dificultățile pe care aceasta le-a întâmpinat în încercarea de a se acomoda în România.

„Viaţa mea s-a schimbat în bine, pe toate planurile. Trebuie să recunosc că am mai învăţat puţin la capitolul empatie. Am experimentat nişte sentimente noi şi ceva accent englezesc. (…) Cam greu cu acomodarea, atunci când vii din Londra. (râde) Dar ieşim în câteva locuri. Și-a făcut câteva cunoştinţe. Grupul meu de prieteni îi este chiar foarte apropiat”, a declarat Florin Ristei într-un interviu acordat publicației OK! Magazine.

În ceea ce privește dorința de a-și întemeia o familie și de a avea un copil, Florin Ristei spune că nu se grăbește pentru a face acest pas, precizând că el și Naomi Hedman iau în calcul o eventuală mutare din România.

„M-am gândit şi să-mi întemeiez o familie, dar nu ştiu dacă Londra ar fi destinaţia câştigătoare pentru asta. Mai e timp de gândire la acest capitol, dar mi-ar plăcea ca, mai târziu, mai ales dacă o să avem copii, să trăim într-o ţară în care să nu le lipsească nimic, de la infrastructură, până la educaţie şi bun simț”, a mai spus cântărețul pentru sursa citată.

Citește și:
Raluca Bădulescu, dezvăluiri inedite despre bărbații din viața ei: „Iubirea nu are vârstă'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people