Naomi Hedman, mesaj neașteptat pe rețelele de socializare după despărțirea de Florin Ristei: „Te iubesc”

Naomi Hedman a transmis un mesaj surprinzător pentru un bărbat alături de care s-a afișat în mediul online.

Naomi Hedman, mesaj neașteptat pe rețelele de socializare după despărțirea de Florin Ristei: "Te iubesc"

Naomi Hedman și Florin Ristei au decis să se separe în urmă cu câteva luni, după ce modelul a hotărât să se mute înapoi în țara ei și să părăsească România. Recent, a postat o imagine online în care apărea alături de un alt bărbat, dar ceea ce a captat atenția internauților a fost de fapt descrierea fotografiei.

De când a dat primele semne că relația cu Florin Ristei a ajuns la final, Naomi Hedman s-a afișat în mediul online alături de mai mulți bărbați, însă de fiecare dată a dat de înțeles că sunt doar buni prieteni. De data aceasta, artista s-a afișat alături de un alt bărbat la o petrecere și a împărtășit cu fanii online o fotografie în care cei doi par foarte apropiați. De asemenea, modelul a transmis și un mesaj surprinzător.

„La mulți ani! Te iubesc atât de mult! Iubire adevărată”, a fost mesajul pe care Naomi Hedman l-a scris în mediul online, în dreptul imaginii.

sursa: Instagram

Bărbatul a repostat imaginea pe pagina sa de Instagram, pe care Naomi Hedman a postat-o în mediul online. În descrierea atașată imaginii, el sugerează că relația lor este mai mult decât o prietenie, considerându-se chiar ca frații. Modelul și bărbatul, împreună cu alte persoane, au ieșit pentru a sărbători ziua lui de naștere, iar în timpul acestor festivități au realizat o serie de fotografii care au fost ulterior distribuite pe rețelele de socializare.

„Soră de suflet”, a scris acesta în dreptul imaginilor cu Naomi Hedman.

sursa: Instagram

Florin Ristei, mesaj emoționant pentru Naomi Hedman

Florin Ristei și Naomi Hedman s-au cunoscut în 2020 la filmările emisiunii „X Factor', Naomi fiind una dintre concurente, eliminată însă pe parcursul show-ului, iar artistul a fost jurat în sezonul 9. Relația lor a început după ce Naomi Hedman a fost eliminată din show-ul de talente, iar la finalul anului 2020 s-au logodit. Cei doi au vorbit cu mai multe ocazii despre povestea lor de dragoste, oferind detalii inedite despre viața lor de cuplu. Deși se logodiseră de ceva timp, declarau că nu se grăbesc să ajungă în fața altarului.

Încă de la finalul anului 2023 au existat zvonuri conform cărora Florin Ristei și Naomi Hedman s-ar fi despărțit, după ce vedeta a șters toate fotografiile de pe rețelele de socializare în care apare alături de artist. La vremea respectivă, cântărețul a fost întrebat dacă relația lui cu Naomi Hedman s-a încheiat, însă nu a oferit clarificări.

Florin Ristei a confirmat recent despărțirea de logodnica lui, Naomi Hedman în cadrul podcastul „Fiertzi pe Power Couple” al lui Speak.

Chiar dacă s-au despărțit, iar Naomi Hedman s-a întors în Marea Britanie, între cei doi există o frumoasă relație de prietenie. Iar una dintre dovezi o reprezintă faptul că artistul nu a uitat de ziua de naștere a fostei sale logodnice și a ținut să îi transmită un mesaj prin intermediul rețelelor de socializare.

Cântărețul a distribuit pe Instastory un reel de pe contul de Instagram al fostei sale logodnice, în care aceasta apare purtând o ținută sexy

„La mulți ani acestui om minunat!”, a fost mesajul pe care Florin Ristei i l-a transmis fostei lui partenere.

Citește și:
Detaliul emoționat care s-a aflat acum despre discursul prin care Kate Middleton a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people