Naomi Hedman, mesaj în urma zvonurilor legate de despărțirea de Florin Ristei: „Persoana din prezent, pe care o iubesc atât de mult…”

Naomi Hedman a postat un mesaj pe rețelele de socializare, după ce s-a zvonit că s-ar fi despărțit de Florin Ristei.

Naomi Hedman, mesaj în urma zvonurilor legate de despărțirea de Florin Ristei: "Persoana din prezent, pe care o iubesc atât de mult..."

Naomi Hedman a publicat un mesaj pe rețelele sociale, în urma speculațiilor recente despre o posibilă despărțire dintre ea și Florin Ristei. Modelul a șters toate imaginile cu artistul de pe platformele de socializare, însă nu a oferit declarație cu privire la relația pe care o are în prezent cu juratul de la X Factor.

Relația dintre Florin Ristei și Naomi Hedman a început acum mai bine de patru ani, iar la începutul lui 2021, cei doi s-au logodit într-un cadru intim. De obicei rezervat în ceea ce privește viața sa privată, prezentatorul de la ‘Super Neatza” a preferat să nu își facă publică inițial relația cu fosta participanta de la „X Factor'.

Mesajul postat de Naomi Hedman pe social media

Speculații privind o eventuală separare între cei doi au început să circule în ultima perioadă, dar până în prezent niciunul dintre ei nu a confirmat despărțirea. Recent, Naomi Hedman a postat un mesaj pe pagina sa de Instagram, referitor la lucrurile care se întâmplă în viața ei.

„De multe ori mi-aș dori ca lucrurile să meargă altfel, dar atunci nu aș mai fi persoana din prezent, pe care o iubesc atât de mult”, a fost mesajul postat de Naomi Hedman pe pagina ei de Instagram, potrivit Wowbiz.

Ambii sunt cunoscuți pentru discreția lor în ceea ce privește viața privată și tind să nu răspundă la întrebările curioase ale fanilor despre relația lor. Până în prezent, Florin Ristei a fost rezervat în a confirma starea actuală a relației sale cu Naomi Hedman. Cu toate acestea, artistul a vorbit mereu cu admirație despre partenera sa și s-a considerat norocos să o aibă în viața sa.

Florin Ristei, declarații despre relația cu modelul

Recent, Florin Ristei a fost pus în fața întrebării despre motivul pentru care logodnica sa, Naomi, a eliminat toate imaginile cu ei doi de pe platformele de socializare și despre speculațiile privind o posibilă despărțire. Cu toate acestea, artistul a refuzat să abordeze acest subiect și a subliniat că nu dorește să discute astfel de chestiuni în public.

„Asta poate va fi un mister. Nu știm, nu aveți de unde să știți și nici eu nu vă voi spune! Poate le-a șters cu alt scop. Cine știe? Eu nu vorbesc despre chestiile astea”, a declarat Florin Ristei pentru Click!

În urmă cu mai multe zile, Naomi Hedman a captivat atenția tuturor fanilor săi prin publicarea unei fotografii pe Instagram în care apare alături de un alt artist, Remi Black. Acesta a exprimat apreciere pentru fotografia postată de Naomi Hedman și a distribuit-o și pe propriul său cont oficial de Instagram. Până în prezent, Naomi Hedman nu a făcut nicio declarație cu privire la apariția sa alături de Remi Black, nici în legătură cu posibila lor colaborare profesională sau statutul relației lor. De asemenea, Florin Ristei nu a transmis niciun comentariu cu privire la decizia celei cu care intenționa să se căsătorească.

Florin Ristei și Naomi Hedman au vorbit cu mai multe ocazii despre povestea lor de dragoste, oferind detalii inedite despre viața lor de cuplu. Deși se logodiseră de ceva timp, cei doi declarau că nu se grăbesc să ajungă în fața altarului.

Citește și:
Premiile GRAMMY 2024 – toate imaginile pe care chiar merită să le vezi (II)

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people