Naomi Hedman, fosta logodnică a lui Florin Ristei, ar avea un nou iubit în România. Cine ar fi presupusul ei partener și cum au fost surprinși

Naomi Hedman, fosta iubită a lui Florin Ristei, ar avea un nou iubit din România.

Florin Ristei și Naomi Hedman s-au cunoscut în 2020 la filmările emisiunii „X Factor”, Naomi fiind una dintre concurente, eliminată însă pe parcursul show-ului, iar artistul a fost jurat în sezonul 9. Relația lor a început după ce Naomi Hedman a fost eliminată din show-ul de talente, iar la finalul anului 2020 s-au logodit. Cei doi au vorbit cu mai multe ocazii despre povestea lor de dragoste, oferind detalii inedite despre viața lor de cuplu. Deși se logodiseră de ceva timp, declarau că nu se grăbesc să ajungă în fața altarului.

Încă de la finalul anului 2023 au existat zvonuri conform cărora Florin Ristei și Naomi Hedman s-ar fi despărțit, după ce vedeta a șters toate fotografiile de pe rețelele de socializare în care apare alături de artist. La vremea respectivă, cântărețul a fost întrebat dacă relația lui cu Naomi Hedman s-a încheiat, însă nu a oferit clarificări.

Florin Ristei a fost cel care a confirmat că el și Naomi Hedman nu mai formează un cuplu. Artistul a dezvăluit motivul pentru care el și fosta lui logodnică au pus punct relației lor. 

„S-a mutat înapoi acasă. Nu funcționează la distanță, știe toată lumea că nu o să funcționeze, dar… de vorbit, vorbim. Dar sunt supărat. Când se încheie împotriva voinței amândurora din motive independente e nasol. Dar ce să facem, frate? O s-o sun după ce terminăm aici că mi-e dor de ea”, a declarat Florin Ristei în cadrul podcastul „Fiertzi pe Power Couple” al lui Speak.

După ce s-a despărțit de Florin Ristei, Naomi Hedman s-a întors în Marea Britanie, acolo unde a locuit înainte să îl cunoască pe artist. În cazul lor, motivul separării a avut legătură cu distanța. Însă, acum ceva timp, Naomi Hedman s-a întors în România. Ea a venit cu ocazia festivalului Beach, Please!, acolo unde a ocupat poziția de reporteră. Naomi Hedman le-a luat interviuri artiștilor internaționali care au venit să susțină concerte în cadrul festivalului.

Cine ar fi noul iubit al lui Naomi Hedman

Naomi Hedman, fosta iubită a lui Florin Ristei, și Andrew, fiul Ozanei Barabancea, au fost surprinși în ipostaze tandre pe rețelele de socializare, lucru care a dus la nașterea de speculații că cei doi ar forma un cuplu.

Fiul Ozanei Barabancea a postat mai întâi o fotografie alături de Naomi, iar apoi un videoclip în care cei doi vizitează împreună un muzeu. Publicarea imaginilor a stârnit deja curiozitatea fanilor, care așteaptă cu interes să vadă ce se întâmplă între cei doi.

Andrew Barabancea este un producător muzical, compozitor și multi-instrumentist apreciat pentru expertiza sa în producția și ingineria muzicală. Cu o pasiune profundă și o vastă experiență, Andrew aduce o perspectivă unică fiecărui proiect, îmbinând cu măiestrie diverse genuri muzicale. La sfârșitul lunii august, Andrew Barabancea a lansat piesa „Alimos”, o combinație captivantă de vibe-uri muzicale de top. Acest nou single evidențiază abilitatea unică a lui Andrew de a îmbina perfect sunete diverse, creând o experiență auditivă bogată care transcende genurile. Cu melodii evocatoare și ritmuri complexe, „Alimos” invită ascultătorii într-o lume unde beat-urile contemporane se întâlnesc cu elemente tradiționale, oferind un peisaj sonor proaspăt și dinamic, inovator și profund captivant.

Citește și:
Ianis Hagi a împlinit 26 de ani. Ce mesaj emoționant i-a transmis soția lui, Elena, și ce imagini inedite de cuplu a dezvăluit: „Sunt atât de recunoscătoare…’

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people