Naomi Campbell a devenit mamă pentru a doua oară la 53 de ani

Naomi Campbell a devenit mamă pentru a doua oară la 53 de ani. Supermodelul a făcut declarații emoționante despre copilul ei.

Naomi Campbell a devenit mamă pentru a doua oară la 53 de ani

Naomi Campbell a devenit mamă pentru a doua oară la 53 de ani. Supermodelul a dezvăluit că are un băiețel. 

Anunțul că Naomi Campbell a devenit mamă pentru a doua oară a surprins pe toată lumea. Modelul a împărtășit pe Instagram o imagine în care îl leagănă pe fiul ei. Fotografia a fost însoțită și de un mesaj emoționant. Până acum, vedeta nu a dezvăluit numele băiețelului ei. 

„Micuţul meu drag, să ştii că eşti preţuit peste măsură şi înconjurat de iubire din momentul în care ne-ai onorat cu prezenţa ta. Un adevărat dar de la Dumnezeu, binecuvântat! Bine ai venit. Nu este niciodată prea târziu să devii mamă”, a mărturisit Naomi Campbell pe Instagram. 

Naomi Campbell a fost felicitată de mai multe celebrități, printre care Donatella Versace, Zoe Saldaña, Claudia Schiffer și Cindy Crawford.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Dr Naomi Campbell (@naomi)

Pe 18 mai 2021, Naomi Campbell a confirmat informația că a devenit mamă pentru prima dată, chiar înainte să împlinească 51 de ani, publicând pe rețelele de socializare un mesaj înduioșător, alături de o fotografie în care ținea în palme piciorușele nou-născutei.

„O mică binecuvântare minunată m-a ales să fiu mama ei. Mă simt onorată să am acest suflet blând în viața mea, nu există cuvinte care să descrie legătura pe care o voi împărtăși cu îngerul meu pe tot parcursul vieții. Nu există dragoste mai mare.”

Naomi Campbell a dezvăluit prima imagine cu fiica ei într-un mod fabulos. Cele două au apărut pe coperta revistei British Vogue, ediția din martie 2022, iar la vremea respectivă fetița supermodelului avea 9 luni. Vedeta a făcut și o serie de declarații emoționante despre copilul său, dezvăluind că venirea pe lume a acesteia este cea mai mare binecuvântare pentru ea. De asemenea, a mărturisit că au fost puține persoane care au știut că a devenit mamă.

„Nu a fost adoptată – este copilul meu. Pot număra pe degetele de la o mână oamenii care știau. Întotdeauna am știut că într-o zi voi fi mamă, dar este cea mai mare binecuvântare pe care am putut să mi-o imaginez vreodată. E cel mai bun lucru pe care l-am făcut vreodată. Sunt norocoasă să o am și știu asta.”

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de British Vogue (@britishvogue)

Într-un interviu acordat publicației The Cut, Naomi Campbell a recunoscut că stilul său de viață, care din exterior pare fabulos și demn de invidiat, a presupus și un sacrifiu destul de mare din partea ei, și anume i-a fost dificil să își întâlnească un partener de viață.

„Am sacrificat găsirea acelui suflet pereche care să te înțeleagă.”

Naomi Campbell a mai spus, printre altele, că își dorește să aibă grijă de cei dragi și să fie înconjurată de ei.

„Nu sunt aici singură. Lucrurile sunt simple. Să fiu alături de cei dragi, care doresc doar să petreacă timp de calitate cu mine. Vreau ca prietenii mei să înflorească. Vrei să îi protejezi pe cei pe care îi iubești. Și cel mai important, când mă duc către oameni pentru că am nevoie de ajutor, înțelegere și îndrumare, este important pentru mine să îmi amintesc să spun: Mulțumesc. Ca o amenințare, aproape – Nu știi niciodată când s-ar putea să ai din nou nevoie de acea persoană, să te ajute sau să te ghideze.”

Citește și:
Shiloh Jolie-Pitt, schimbare radicală de look. Cum arată acum fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people