Nadia Comăneci, victima unei înșelătorii pe Internet: „O informație falsă”

Nadia Comăneci și-a atenționat urmăritorii cu privire la un anunț fals care o implică.

Nadia Comăneci, victima unei înșelătorii pe Internet: "O informație falsă"

Nadia Comăneci a aflat de existența unui anunț fals care circulă pe Internet, care o vizează în mod direct și a tras un semnal de alarmă. Fosta gimnastă în vârstă de 61 de ani și-a îndemnat urmăritorii de pe rețelele de socializare să nu creadă acea informație. 

Pe pagina ei de Facebook, Nadia Comăneci a făcut o postare prin intermediul căreia a dezvăluit că imaginea ei a fost folosită într-un mod fals cu scopul de a fi promovată o oportunitate de investiții. Mesajul fostei sportive a fost însoțit de o fotografie cu anunțul fals care a circulat pe rețelele de socializare. 

„Acest lucru este fals! Aceasta este o informație falsă! Vă mulțumesc, Nadia”, a fost mesajul transmis de Nadia Comăneci pe Facebok. 

La scurt timp după ce Nadia Comăneci a tras un semnal de alarmă referitor la acest anunț fals, au apărut și reacțiile din partea fanilor ei. 

„Nemernici, fac tot ce este posibil doar să folosească imaginea unei personalități”, „Trebuie să fie o sancțiune pentru cei care se folosesc în mod abuziv de imaginea unei celebrități și apoi inventează povești pe seama lor!😡 Am mai văzut cazuri, de aceea cred că trebuie să existe o cale prin care să fie oprită această practică ilegală și imorală!”, „Știm cine ești, Nadia, dar ai făcut bine că ai spus acest lucru… oamenii nu se dau în lături de la nimic ca să câștige bani…”, „Dragă Nadia Comăneci, nimeni nu va crede în acea falsă pagină. Mulțumim ca ne-ai informat”, „Nici n-aș fi putut crede că ai fi tu, Nadia, în spatele acestor „afaceri”, „Era clar, genul ăsta de materiale se văd de la o poștă ca sunt dubioase”, sunt o parte dintre comentariile primite de Nadia Comăneci pe Facebook. 

Citește și:
Liviu Teodorescu și soția lui vor deveni părinți pentru prima dată

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people