Nadia Comăneci, declarații inedite despre fiul ei. Cum arată Dylan, în vârstă de 16 ani

Nadia Comăneci și Bart Conner formează unul dintre cuplurile legendare ale lumii sportului.

Nadia Comăneci, declarații inedite despre fiul ei. Cum arată Dylan, în vârstă de 16 ani

Nadia Comăneci și Bart Conner formează unul dintre cuplurile legendare ale lumii sportului. Fosta gimnastă și partenerul ei de viață au sărbătorit recent 26 de ani de căsnicie și au un fiu, Dylan, născut pe 3 iunie 2006, pe care Nadia l-a numit „10-le meu perfect. Cel mai bun exercițiu al meu”, ca o aluzie afectuoasă la momentul în care a făcut istorie la Jocurile Olimpice.

Într-un interviu acordat recent, marea sportivă a vorbit cu multă căldură despre fiul ei, dezvăluind și câteva dintre activitățile preferate ale acestuia, dar și faptul că adolescentul are o iubită.

„Ca toate mamele cred, sunt foarte mândră de copilul meu. L-am lăsat să-și aleagă singur ceea ce dorește să facă, fără ca eu sau tatăl lui să-l influențăm. Am fost însă mereu alături de el și de fiecare dată am avut grijă să ne facem programul în așa fel încât cel puțin unul dintre noi să rămână acasă cu el. Recent, Dylan a împlinit 16 ani, iar de ziua lui a primit o călătorie VIP, de trei zile, la faimoasa competiție de curse Indy 500 în Indianapolis”, a povestit Nadia Comăneci în interviul acordat impact.ro.

Despre Dylan Paul Conner, mama sa are numai cuvinte de laudă și în urmă cu doi ani chiar dezvăluia un video inedit cu acesta, când adolescentul câștigase un concurs de gimnastică.

„El a practicat multe sporturi. A făcut și gimnastică, o perioadă, ca o bază bună de mișcare. În prezent conduce, are prietenă, pe care o și cunoaștem, ambii învață la aceeași școală, și participă, ca hobby, la miniraliul Legends Car”, a mai povestit Nadia pentru sursa citată.

Nadia Comăneci și Bart Conner au sărbătorit recent 26 de ani de căsnicie

În luna aprilie a acestui an Nadia Comăneci și Bart Conner au împlinit 26 de ani de căsnicie, iar cu această ocazie Nadia Comăneci a transmis un mesaj plin de emoție.

Nadia Comăneci a publicat pe contul personal de Twitter o fotografie alături de soțul ei, Bart Conner. Imaginea a fost însoțită de mesajul: „Aniversare fericită, Bart Conner.”

Nadia Comăneci și Bart Conner s-au întâlnit pentru prima dată în 1976, dar s-au căsătorit de-abia două decenii mai târziu, în 1996. Din 1976 datează și primul lor sărut, unul care a fost surprins de camere și care a fost mult comentat atunci când cei doi formau într-adevăr un cuplu.

Citește și:
Sandra Bullock, apariție rară alături de cei doi copii pe care i-a adoptat

Foto: Arhiva ELLE, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people