Nadia Comăneci, apariție inedită pentru plajă. Cum arată fosta gimnastă în costum de baie la 62 de ani

Nadia Comăneci și-a surprins fanii cu o imagine inedită în costum de baie, având o siluetă impecabilă la 62 de ani.

Nadia Comăneci, apariție inedită pentru plajă. Cum arată fosta gimnastă în costum de baie la 62 de ani

Nadia Comăneci și-a surprins admiratorii din mediul online cu o fotografie rară, în care apare în costum de baie. Fosta gimnastă, care va împlini 63 de ani pe 12 noiembrie, arată într-o formă fizică extraordinară.

Nadia Comăneci, apariție inedită în costum de baie

Nadia Comăneci a postat pe Instagram Stories o imagine în care poartă un costum de baie negru, compus din două piese, evidențiindu-și silueta de invidiat. Fosta gimnastă și-a completat look-ul estival cu o șapcă în culorile roșu, galben și mov, alături de o pereche de ochelari de soare.

„Hai la plajă!” a scris Nadia Comăneci alături de fotografia în care apare în costum de baie.

sursa: Instagram

Cum se menține în formă

Într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor, Nadia Comăneci a dezvăluit cum reușește să se mențină în formă. Cum probabil se așteptau foarte mulți, legendara gimnastă a spus că face în fiecare zi mișcare.

„Fac mișcare cel puțin 30 – 40 de minute în fiecare zi. Când sunt acasă, merg în sala de gimnastică, iar atunci când sunt plecată, mă asigur din timp că hotelul are o sală de fitness. Și dacă se întâmplă să nu am o sală în apropiere, improvizez și mă antrenez în cameră folosind obiectele aflate la îndemână. Nu există însă zi fără mișcare fizică.”

Comăneci a recunoscut că are o alimentație echilibrată, însă uneori, cu ocazia sărbătorilor, se mai răsfață cu diverse preparate.

„Mănânc echilibrat, cel mai mult îmi place peștele, alături de legume gratinate sau piure de legume. De sărbători mă mai răsfăț și eu cu anumite produse culinare, mai ales că pregătesc și feluri de mâncare tradițional românești, cum sunt sarmalele adaptate în care folosesc carne de curcan, spre exemplu”, a adăugat Nadia Comăneci pentru Gazeta Sporturilor. 

Nadia este originară din Onești și a intrat în istoria sportului odată cu performanța sa uluitoare de la Montreal. Fosta gimnastă avea 14 ani pe 18 iulie 1976, atunci când a obținut prima notă de 10 din istoria gimnasticii, la Jocurile Olimpice de Vară de la Montreal, ediție cunoscută sub numele de „Olimpiada Nadia Comăneci.”

Afișajul electronic de la Jocurile Olimpice de Vară de la Montreal nu era programat să afișeze nota 10, iar pe ecran a apărut nota 1.00. Nadia Comăneci a început să facă gimnastică la vârsta de 5 ani, la Oneşti. La 11 ani a câştigat primul său titlu de campioană naţională absolută. În 1974 s-a bucurat de primul mare succes la nivel internațional, câştigând locul I la individual compus, în cadrul concursului Cupa Prieteniei de la Gera.

Nadia Comăneci a câștigat de trei ori consecutiv titlul de campioană continentală. În 1975 a obţinut „Trofeul Campioanelor”, iar în 1979, la „Cupa Mondială”, de la Tokyo, a obținut primul loc la sol şi sărituri, al doilea loc la bârnă şi al treilea la individual compus. Cariera și-a încheiat-o la vârsta de 23 de ani, reușind să acumuleze 25 de medalii câştigate la Jocuri Olimpice, Campionate Mondiale şi Campionate Europene.

Nadia Comăneci formează un cuplu alături de Bart Conner. Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată în 1976, dar s-au căsătorit de-abia două decenii mai târziu, în 1996. Au împreună un băiat, pe nume Dylan, născut pe 3 iunie 2006, pe care Nadia l-a numit „10-le meu perfect. Cel mai bun exercițiu al meu”, ca o aluzie afectuoasă la momentul în care a făcut istorie la Jocurile Olimpice.

Citește și:
Catrinel Menghia, anunț inedit pe rețelele de socializare. Actrița renunță la un obiect valoros: „Să continue să strălucească în mâinile cuiva'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people