A murit Leonard Cohen

Celebrul compozitor si interpret Leonard Cohen a incetat din viata, ieri, la varsta de 82 de ani, anuntul fiind facut pe pagina oficiala de Facebook a artistului.

A murit Leonard Cohen

'Cu mare tristete va anuntam ca legendarul poet, compozitor si artist Leonard Cohen a incetat din viata. Am pierdut unul dintre cei mai respectabili si prolifici vizionari', se arata in declaratia postata de casa de discuri Sony Music Canada pe pagina de Facebook a artistului.

O ceremonie in memoria lui va avea loc la Los Angeles, la o data ce urmeaza sa fie anuntata. Familia roaga sa ii fie respectat dreptul la initimitate in aceste momente dure', mai este precizat in anunt.

Artistul de origine canadiana isi lansase cel mai recent album luna trecuta, material discografic intitulat You Want It Darker'.

Leonard Cohen s-a nascut pe 21 septembrie 1934 in Montreal, Canada, si a devenit cunoscut in anii 1960 ca poet, scriitor si compozitor. Primul sau album, 'Songs of Leonard Cohen', lansat in 1967, este unul dintre materialele discografice care au marcat industria muzicala.

Cu o cariera intinsa pe sase decade, Cohen a lansat 14 albume si piese legendare precum Hallelujah', Suzanne,' Bird on the Wire' suTower of Song', a castigat numerose premii printre care Lifetime Achievement Grammy in 2010 si a fost inclus in 2008 in The Rock and Roll Hall of Fame

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people