Motivul special pentru care Adelina Pestrițu a dezvăluit o imagine rară cu fiica ei, Zenaida: „Furăm puțin startul…”

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai cunoscute creatoare de conținut din România.

Motivul special pentru care Adelina Pestrițu a dezvăluit o imagine rară cu fiica ei, Zenaida: "Furăm puțin startul..."

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai cunoscute creatoare de conținut din România. Vedeta are o comunitate solidă pe rețelele de socializare, iar fanii îi urmăresc frecvent cu mare interes proiectele. Deși este deschisă când vine vorba de viața ei profesională, nu același lucru am putea spune despre viața personală, pe care a preferat să o păstreze cât mai departe de ochii curioșilor.

Adelina Pestrițu și soțul ei, Virgil Șteblea, au împreună o fiică, pe nume Zenaida Maria, în vârstă de 5 ani. Vedeta și partenerul ei s-au căsătorit civil pe 3 iulie 2019. În același an, pe 20 iulie, cei doi au avut și cununia religioasă.

În ultima vreme, Adelina Pestrițu a evitat să mai posteze pe rețelele de socializare imagini cu fiica ei, Zenaida, făcând acum o excepție, însă cu un motiv special. Creatoarea de conținut a postat mai multe imagini în care apare alături de soțul ei, dorind astfel să îi facă o urare emoționantă cu ocazia zilei de naștere a acestuia.

„Furăm puțin startul urărilor care vor începe să curgă de la 00:00 și îi spunem „La Mulți Ani!” celui mai bun și iubit tată și soț! Te iubim! Să trăiești mult și bine alături de noi!”, a scris Adelina Pestrițu în descrierea imaginilor.

De ce Adelina Pestrițu dezvăluie rar imagini cu fiica ei

O bună perioadă, fiica Adelinei Pestrițu nu a mai apărut pe social media. După ce a născut-o pe Zenaida Maria, creatoarea de conținut a început să împărtășească pe rețelele de socializare o mulțime de imagini cu nou-născuta, ba chiar a și creat o pagină dedicată imaginilor cu fetița. Aceasta a decis, în cele din urmă, să șteargă acea pagină și a încetat să mai distribuie pe conturile personale imagini cu ea. Însă, de ceva timp, vedeta și soțul ei, Virgil Șteblea, postează din nou fotografii cu Zenaida.

Adelina Pestrițu a vorbit recent, în cadrul unui interviu despre fiica ei și adevăratul motiv pentru care o bună perioadă de timp nu a mai dezvăluit imagini cu micuța.

„Nu pot să spun că acum o să o postez foarte des. Mai răruț că este mai drăguț, vorba clasică. Dar cred că, din când în când, este frumos să o mai vadă și cei din comunitatea mea pentru că primeam mii de mesaje, fără niciun fel de exagerare. Mulți mi-au zis: ‘Ți-am dat follow ca să văd copilul acela frumos, de ce nu îl mai postezi?’. Tocmai pentru că atunci am simțit să luăm așa o pauză de la rețelele de socializare, simțeam încărcătura negativă, simțeam nevoia să o țin departe, să o protejez.”, a declarat vedeta în interviul acordat Ego.ro.

Adelina Pestrițu a dezvăluit și că a discutat cu soțul ei înainte de a posta imagini noi cu Zenaida.

„După ce a mai crescut puțin, am decis, evident, împreună cu soțul meu, că, din când în când, ar mai trebui să mai postăm câte o poză cu ea. O mamă nu are cum să îți explice de ce a simțit așa și nu așa. Pentru ea, lucrurile sunt pe moment, se gândește întotdeauna la binele copilului ei. Așa fac și eu. Întotdeauna, da, luăm deciziile de comun acord. (n.red – cu soțul ei) Ne așezăm frumos la masă, povestim, vedem avantaje, dezavantaje, ne sfătuim, ca într-o familie normală.”, a mai precizat Adelina pentru sursa citată.

Citește și:
Ce spune Loredana Groza despre operațiile estetice: „Nici n-aş avea timp să fac asta'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people