Motivul real din spatele controverselor create de Kanye West și Bianca Censori în Italia

Kanye West și Bianca Censori au iscat un scandal în urma vacanței lor în Veneția.

Motivul real din spatele controverselor create de Kanye West și Bianca Censori în Italia

De la ținute transparente până la o plimbare foarte amoroasă cu barca în Veneția, Kanye West și „soția” sa, Bianca Censori, au făcut multă vâlvă în timpul vacanței lor de vară în Italia. Surse au afirmat acum că acapararea atenției de către cuplu face de fapt parte dintr-o cascadorie publicitară pentru a promova noul album „iminent” al lui West.

Kanye West ar pregăti lansarea unui nou album

Rapperul american, în vârstă de 46 de ani, se pare că plănuiește o ‘revenire’ în carieră cu sprijinul arhitectului australian Censori, în vârstă de 28 de ani, după o spectaculoasă cădere în dizgrație în urma scandalului de antisemitism din 2022. NBC News a relatat că West și Censori au confirmat discret că ‘muzica nouă este iminentă’ după ce au invitat o sursă în studioul de înregistrări pentru a asculta albumul.

Noua lansare despre care se zvonește că ar fi primul album al lui West de la Donda 2, care a fost pus la dispoziție exclusiv pe Stem Player, în valoare de 214,50 dolari, în februarie 2022, în loc să folosească platformele tradiționale de streaming sau CD-uri/înregistrări. West nu a mai scos muzică solo nouă de când a lansat, apoi a șters, piesa Censori Overload, un cântec dedicat noii sale iubite, pe 7 ianuarie.

Mai mult, alte surse au afirmat că West și Censori au atras atenția în Italia pentru a pregăti lansarea unei noi colecții Yeezy.

„Se distrează de minune călătorind în acest moment, iar Kanye a fost foarte inspirat”, a declarat o sursă pentru US Weekly. „Spune că desenează, scrie muzică și se simte inspirat. Amândoi cred că moda lor va schimba cultura. Kanye simte că este pe punctul de a avea o mare revenire”.

Cetățenii italieni, furioși pe comportamentul cuplului

Cuplul a fost cu siguranță în centrul atenției în ultimele săptămâni, localnicii italieni fiind furioși din cauza faptului că Censori poartă ținute transparente din plasă care îi expun sânii. Italienii au apelat la rețelele de socializare pentru a cataloga ținutele acesteia drept „lipsite de respect”, unii spunând că perechea nu este binevenită într-o țară cunoscută pentru moștenirea sa catolică conservatoare. Alții au descris imaginile cu perechea ca fiind „deranjante” și au speculat chiar că designerul Yeezy s-a ocupat de apariția lui Censori.

sursa: profimedia
sursa: profimedia

Cei doi au ajuns din nou pe prima pagină a ziarelor lunea trecută, după ce West și-a expus fesele goale în fața turiștilor în timpul unei plimbări cu barca împreună cu așa-zisa lui soție. Criticii au susținut că actul a constituit „indecență publică” – o acuzație care se pedepsește cu o amendă de până la 309 euro, potrivit Curții Constituționale italiene.

De asemenea, Kanye West și „soția” sa, Bianca Censori, au fost interziși pe viață de către o companie de închiriere de bărci din Veneția, în urma scandalului de expunere indecentă de săptămâna trecută din Italia. Imagini ale cuplului îl arată pe rapperul american, în vârstă de 46 de ani, așezat în partea din spate a taxiului fluvial, în timp ce așa-zisa sa soție australiană, în vârstă de 28 de ani, și-a așezat capul în poala lui.

Venezia Turismo Motoscafi, compania care a închiriat barca lui West și Censori, a vorbit în exclusivitate cu Daily Mail Australia și a confirmat că cei doi „nu mai sunt bineveniți” la bordul bărcilor lor. În declarația sa, compania a condamnat activitatea obscenă a celor doi, confirmând totodată că ‘nu știa deloc’ ce s-a întâmplat pe vasul pe care fotografiile au fost făcute publice.

Citește și:
Lidia Buble, declarații de nemulțumire pe internet. Ce a pățit artista pe aeroportul din Otopeni: „Îți fac reclamație'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people