Motivul pentru care Selena Gomez a dat unfollow pe Instagram mai multor celebrități

Bella și Gigi Hadid, Zayn Malik și Zendaya sunt doar câteva dintre celebritățile pe care Selena Gomez a încetat să le mai urmărească pe Instagram.

Motivul pentru care Selena Gomez a dat unfollow pe Instagram mai multor celebrități

În weekend, fanii Selenei Gomez au observat că actrița în vârstă de 30 de ani a dat unfollow pe Instagram mai multor celebrități, inclusiv Bella și Gigi Hadid, Zayn Malik sau Zendaya. Evident, decizia lui Gomez a stârnit un val de controverse, publicul insinuând că între actrița din Only Murders și celelalte vedete s-ar fi iscat un conflict. O sursă apropiată a vorbit despre acest lucru, susținând că zvonurile nu sunt adevărate.

„Nu există absolut niciun resentiment față de nicio persoană pe care a încetat să o urmărească”, a declarat sursa pentru PEOPLE.

În urmă cu câteva luni, au existat mai multe zvonuri care susțineau că Selena Gomez și Zayn Malik ar forma un cuplu. Într-un clip video ce a devenit viral pe TikTok, Klarissa Garcia povestește că una dintre prietenele sale, care lucrează la un restaurant din Manhattan, New York, i-a văzut pe cei doi artiști luând cina împreună. Ba mai mult decât atât, aceasta a afirmat și că Selena și Zayn erau extrem de afectuoși unul cu celălalt și că nu s-au ferit să se sărute în public.

„Nimeni nu i-a observat, cu excepția hostessei. A fost destul de public, dar… nimănui nu-i pasă cu adevărat de oamenii celebri din New York”, a declarat Garcia pentru Page Six.

Aceasta a adăugat și că Malik și Gomez ar fi petrecut aproximativ două ore la restaurantul din Manhattan.
De asemenea, videoclipul postat de Garcia pe TikTok cuprinde și o captură de ecran a conversației pe care a avut-o cu prietena sa, angajata restaurantului, care îi povestește că i-a condus la masă pe cei doi

De-a lungul timpului, Selena Gomez a vorbit despre relația complicată pe care o are cu social media, mărturisind și că încearcă să petreacă cât mai puțin timp pe rețelele de socializare.

„Plângeam în mod constant. Aveam în mod constant anxietate… Nu mai puteam să o fac. Era o pierdere de timp”, a declarat Gomez pentru Vanity Fair în februarie despre citirea comentariilor negative.

„Singurul lucru pe care îl am pe telefon este TikTok, pentru că mi se pare că este un pic mai puțin ostil. Există lucruri minunate în social media – să te conectezi cu fanii, să vezi cât de fericiți și entuziasmați sunt. Dar, de obicei, lucrurile sunt filtrate [pentru mine acum]. Am creat un sistem. Tot ceea ce fac îi trimit asistentului meu care le postează. În ceea ce privește comentariile, echipa mea pune laolaltă câteva lucruri care sunt încurajatoare”.

De asemenea, într-un episod al documentarului său, Dear…, Selena Gomez a vorbit cu sinceritate despre modul în care comentariile negative legate de înfățișarea ei au afectat-o de-a lungul timpului. Actrița în vârstă de 30 de ani a mărturisit că a fost aspru criticată din cauza kilogramelor în plus pe care le-a acumulat. Deși multă vreme a lăsat să se înțeleagă că nu este afectată de jignirile care îi erau aduse, Gomez a dezvăluit că, în realitate, era extrem de afectată și că obișnuia să plângă în hohote. De asemenea, aceasta a precizat și că schimbările fizice prin care trece se datorează bolii cu care se confruntă, aceasta fiind diagnosticată cu lupus.

„Greutatea mea fluctua în mod constant pentru că luam anumite medicamente. Și, evident, oamenii s-au luat de chestia asta. Era ca și cum abia așteptau să găsească un lucru care să mă doboare. Eram jignită pentru că mă îngrășam din cauza lupusului.”

Selena Gomez a povestit și că obișnuia să plângă ori de câte ori citea comentariile negative care îi erau adresate.

„Am mințit. Postam o poză cu mine și spuneam: „Nu contează. Nu accept ceea ce spui.” Însă în tot acest timp, eram în cameră, postând și plângând în hohote pentru că nimeni nu merită să audă aceste lucruri.
Postam aceste lucruri și spuneam că nu mă deranjează, pentru că nu voiam să îi deranjeze nici pe ceilalți oameni care treceau prin același lucru. Care erau jigniți pentru felul în care arată, pentru ceea ce sunt, pentru ceea ce iubesc. Pur și simplu nu e drept. Cred că nimeni nu merită să se simtă mai prejos”, a povestit Selena Gomez în documentarul său.

Citește și:
Cum au apărut Gerard Pique și Clara Chia Marti la nunta fratelui sportivului

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people