Motivul pentru care Prințul William nu a fost alături de Kate Middleton atunci când a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer

Kate Middleton a ales să apară singură în clipul video în care vorbea despre starea sa de sănătate.

Motivul pentru care Prințul William nu a fost alături de Kate Middleton atunci când a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer

După ce mulți s-au întrebat de ce Prințul William nu a apărut alături de Kate Middleton în video-ul în care aceasta a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer, surse apropiate familiei regale au dezbătut acest subiect, mărturisind că a fost alegerea Prințesei de Wales.

„Este un mesaj al Prințesei despre sănătatea ei și a vrut să transmită mesajul singură”, a declarat o sursă de la palat pentru People.

Persoana din interior a mai spus si că Prințesa Kate a precizat că soțul său „a susținut-o pe tot parcursul” acestei perioade.

„William este extrem de mândru de soția sa pentru curajul și puterea de care a dat dovadă nu doar în această săptămână, ci încă de la operația ei din ianuarie”, a mai adăugat sursa. „Acum, mai mult ca oricând, el se concentrează să se asigure că soția sa are intimitatea de care are nevoie pentru a se recupera complet”.

„Ea și Prințul aveau nevoie de timp pentru a procesa vestea, ea avea nevoie de timp pentru a se recupera după operație și avea nevoie de timp pentru a le spune copiilor. Aceasta a fost forța motrice”, a mai explicat sursa, potrivit People.

Kate Middleton a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer

„William și cu mine am făcut tot ce ne-a stat în putință pentru a procesa și a gestiona acest lucru în mod privat, de dragul tinerei noastre familii”, a declarat Printesa de Wales în clipul video.

„După cum vă puteți imagina, acest lucru a necesitat timp”, a continuat ea. „Mi-a luat timp să mă recuperez după o intervenție chirurgicală majoră pentru a putea începe tratamentul. Dar, cel mai important, ne-a luat timp să le explicăm totul lui George, Charlotte și Louis într-un mod adecvat pentru ei și să îi asigurăm că voi fi bine. Așa cum le-am spus; sunt bine și devin mai puternică în fiecare zi, concentrându-mă asupra lucrurilor care mă vor ajuta să mă vindec”.

„Sperăm că veți înțelege că, în calitate de familie, avem acum nevoie de timp, spațiu și intimitate în timp ce îmi termin tratamentul”, a adăugat Kate.

O sursă a declarat recent că discursul Prințesei de Wales a fost scris în întregime de către ea, înainte să fie înregistrat și publicat online.

„A scris ea însăși fiecare cuvânt”, a declarat o sursă din interior pentru People.

O altă sursă a adăugat: „Ea însăși a scris cuvintele, le-a rostit personal și a vrut să decidă când este momentul potrivit pentru a da lumii această veste.”

Recent, o sursă de la palat a declarat pentru Page Six că Prințul William, în vârstă de 41 de ani, facea tot posibilul pentru a-și sprijini soția și pe tatăl său, Regele Charles al III-lea, în această perioadă dificilă. Acesta din urmă a fost, de asemenea, diagnosticat cu cancer.

Potrivit surselor, Regele Charles al III-lea esteatât de mândru de Kate Middleton pentru curajul ei” de a vorbi despre tratamentul împotriva cancerului, a declarat Palatul Buckingham. Regele este în „cel mai apropiat contact cu iubita sa noră”, se arată într-o scurtă declarație.

Înainte de a vorbi în mod public despre faptul că a fost diagnosticată cu cancer, Kate Middleton a împărtășit această informație cu un grup restrâns de persoane. O sursă apropiată a declarat pentru publicația People că mulți dintre prietenii Prințesei de Wales nu au știut despre problemele de sănătate ale acesteia.

‘A fost un șoc teribil”, a spus sursa în exclusivitate pentru People.

În plus, un fost angajat al Palatului a adăugat că puțini oameni erau la curent cu diagnosticul Prințesei de Wales.

„Cercul de cunoștințe era foarte strâns”, a declarat acesta pentru publicație.

Citește și:
Noi detalii despre afacerea lui Meghan Markle. Ce produse se vor regăsi pe site-ul companiei

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people