Motivul pentru care Prințul William a părăsit-o pe Kate Middleton în 2007

Prințul William și Kate Middleton s-au despărțit pentru o scurtă perioadă de timp în 2007.

Motivul pentru care Prințul William a părăsit-o pe Kate Middleton în 2007

Noua carte a lui Robert Jobson, Catherine, the Princess of Wales, dezvăluie detalii inedite despre relația Prințului William cu Kate Middleton. Deși sunt căsătoriți de peste un deceniu și au împreună trei copii, cei doi au avut parte în trecut de momente tensionate.

Conform cărții, Prințul William și Kate Middleton s-au despărțit pentru o scurtă perioadă în 2007. Deși relația lor era destul de serioasă la acea vreme, fiul Regelui Charles al III-lea a decis să rupă legătura cu Middleton.

„Catherine știa că William nu se grăbea să o ceară în căsătorie și adevărul este că ea era pregătită să aștepte până când el era pregătit. La urma urmei, erau îndrăgostiți – nu-i așa?”, scrie Jobson în cartea sa, potrivit New York Post.

Când Prințul William a anulat planurile pe care și le făcuseră pentru Revelion, Kate Middleton a știut că „ceva era în neregulă”, adaugă autorul. „Nu mult timp după aceea, William a sunat-o pe iubita sa și s-a despărțit de ea. El ar fi spus că amândoi aveau nevoie de „puțin spațiu” pentru a-și „găsi propriul drum” și nu putea promite o cerere în căsătorie.”

„Într-o conversație de 30 de minute încărcată emoțional, amândoi au recunoscut că erau pe „pagini diferite.” A fost o lovitură devastatoare pentru Catherine, care s-a simțit dublu dezamăgită fiind părăsită prin telefon”, se arată în cartea Catherine, the Princess of Wales.

Conform New York Post, după despărțire, William ar fi ieșit la clubul Mahiki din Londra, în timp ce Kate a călătorit la Dublin cu mama ei, Carole Middleton, și în Ibiza cu un prieten.

Kate Middleton „a decis să-și ascundă durerea de lumea exterioară” în ciuda faptului că era „devastată” de despărțire, scrie Jobson.

„În cele din urmă, William a început să aibă „regrete” și s-a împăcat cu Kate la o petrecere cu tema Freakin Naughty. Ea ajunsese îmbrăcată ca o asistentă medicală, iar William s-a dus direct la ea. Au petrecut prima parte a serii într-o conversație profundă, apoi au mers pe ringul de dans, unde au sfârșit prin a se săruta”, scrie Jobson, conform New York Post.

După ce s-au împăcat, William și Kate s-au logodit în 2010 și s-au căsătorit un an mai târziu, pe 29 aprilie 2011.

Prințul și Prințesa de Wales au vorbit în urmă cu mai mulți ani despre scurta lor despărțire într-un interviu pentru ITV.

„Amândoi eram foarte tineri, eram la universitate, încercam să ne descoperim pe noi înșine. A fost foarte mult despre a ne găsi propriul drum. Ne maturizam, așa că aveam nevoie de puțin spațiu și a fost în cele din urmă spre binele nostru”, a spus Prințul William, potrivit New York Post.

Kate Middleton a adăugat:

„Și cred că, la acea vreme, nu eram foarte fericită în legătură cu asta, dar de fapt, m-a făcut o persoană mai puternică. Afli lucruri despre tine pe care poate că nu le știai, sau cred că poți fi destul de absorbit de o relație când ești mai tânăr și am apreciat foarte mult acel timp pentru mine, deși nu credeam asta atunci. Privind înapoi, îmi dau seama.”

Citește și:
Regele Felipe al VI-lea și Regina Letizia a Spaniei, ipostază emoționantă la absolvirea fiicei lor, pe fondul zvonurilor de infidelitate

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people