Motivul pentru care nu a divorțat oficial Anca Neacșu. Ce a anunțat fosta membră a trupei A.S.I.A

Anca Neacșu, fosta membră a trupei A.S.I.A, încă nu a divorțat oficial.

Motivul pentru care nu a divorțat oficial Anca Neacșu. Ce a anunțat fosta membră a trupei A.S.I.A

În urmă cu un an, Anca Neacșu, fosta membră a trupei A.S.I.A., a anunțat că divorțează după 10 ani de căsătorie.

Anca Neacșu și Serkan Yaman, un om de afaceri din Turcia, au trăit o poveste de dragoste frumoasă și și-au petrecut o bună parte din căsnicie în țara bărbatului după ce s-au căsătorit în 2012. Cei doi s-au cunoscut în Turcia și au stabilit atunci că vor discuta prin scrisori, fiind la distanță. Apoi, Serkan Yaman a surprins-o când a venit în România cu un inel pentru a o cere în căsătorie. Cântăreața a avut atunci și o surpriză neplăcută, aflând că omul de afaceri era căsătorit și are un copil, însă acesta a divorțat, iar cei doi s-au căsătorit ulterior.

Și acum, la un an de când au decis că se despartă, Anca Neacșu nu a putut divorța. Deși artista este hotărâtă ca despărțirea să fie făcută și în acte, lucrurile s-au complicat între timp pentru că soțul ei, Serkan Yaman, nu și-a făcut apariția la proces. Din 2022, de când s-a aflat informația că s-au separat, și până în prezent, a tot fost reprogramat procesul lor pentru că Serkan Yaman a refuzat să se prezinte. Miercuri, pe 31 mai 2023, cântăreața a mers însoțită de mama ei la tribunal, însă Serkan Yaman tot nu a venit.

„Încercăm încă o dată. Ori acum, ori data viitoare. Cred că ni se va mai da un termen. Nu avem copil, ar trebui să fie un divorț foarte ușor. Am fost ghinionistă, am înțeles că sunt cazuri foarte rare. Știam că nu se va prezenta. Știam ce se va întâmpla. E trist pentru orice cuplu. Eu nu am vrut să fiu liberă, acum dacă tot suntem separați, să fim liberi și în acte”, a spus Anca Neacșu la Antena Stars, citată de spynews.ro.

Atunci când s-a aflat că divorțează, Anca Neacșu a recunoscut că și-ar fi dorit ca fanii să nu afle acest detaliu neplăcut despre viața ei personală, însă a preferat să vorbească despre acest moment dificil pentru a nu lăsa loc speculațiilor. Conform portalului instanței, artista a fost cea care a înaintat divorțul. Decizia de divorț a fost una de comun acord.

La vremea respectivă, fosta membră a trupei A.S.I.A a acordat un scurt interviu cu privire la acest moment dificil din viața ea. 

„Culpă este comună. Asta e, a durat 10 ani. Nu aș fi vrut să se afle încă, aș fi preferat să anunț eu despărțirea”, a dezvăluit Anca Neacșu, în exclusivitate pentru FANATIK.

În trecut, Anca Neacșu a vorbit despre începutul relației cu Serkan Yaman.

„Ne-am cunoscut în Turcia la o petrecere, s-a băgat în seamă cu mine, m-am lăsat greu așa în general, în viața. A urmat să ne scriem mesaje, e-mailuri, pentru că eram la distanță. A urmat un an de pauză, dar am reluat, a venit în România cu inelul. Eu nu eram de acord, nu m-am gândit. El era însurat, mi-a zis după vreo săptămână, are un copil. Omul chiar era nefericit. Eu îmi începusem cariera solo, eram bine”, mărturisea fosta membră a trupei A.S.I.A la emisiunea Răi da buni în urmă cu câțiva ani.

Citește și:
Adelina Pestrițu, declarații inedite despre al doilea copil: „Nu știm dacă va fi băiețel sau fetiță'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people