Motivul pentru care Millie Bobby Brown a fost criticată pe rețelele sociale. Ce au observat fanii actriței

Noua postare a actriței Millie Bobby Brown a declanșat o adevărată controversă în mediul online.

Motivul pentru care Millie Bobby Brown a fost criticată pe rețelele sociale. Ce au observat fanii actriței

Millie Bobby Brown a devenit cunoscută în întreaga lume la vârsta de doar 12 ani, odată cu rolul său din serialul Stranger Things. De atunci, actrița a trăit în atenția publicului, fiind urmărită îndeaproape de peste 60 de milioane de oameni pe Instagram. Cum faima vine întotdeauna cu multe provocări, Millie a fost criticată recent pentru cele mai recente postări de pe rețeaua de socializare în care își promovează linia de îmbrăcăminte, Florence by Mills.

Astfel, mai mulți fani au declarat că Millie Bobby Brown și-a schimbat înfățișarea, sugerând că actrița ar fi apelat la diverse intervenții estetice. Potrivit publicației Marca, discuțiile pe Reddit au explodat, mai mulți internați exprimându-și șocul și dezamăgirea față de aspectul ei fizic schimbat.

Comentariile au variat de la îngrijorări precum „Arată deja de parcă ar avea 40 de ani” și până la acuzații de genul „Fața ei pare că este trasă în jos de fillere.”

Deși Millie Bobby Brown nu a comentat încă speculațiile, există mulți alți factori care ar putea explica aspectul său, cum ar fi un machiaj diferit sau pur și simplu faptul că a depășit perioada adolescenței.

În urmă cu câteva luni, Jon Bon Jovi a confirmat faptul că fiul său, Jake Bongiovi, s-a căsătorit cu actrița Millie Bobby Brown. Într-un interviu acordat emisiunii The One Show, artistul a declarat că nunta celor doi tineri a fost una restrânsă și că mireasa a „arătat superb.”

„Sunt minunați. Sunt absolut fantastici. A fost o nuntă mică, de familie, iar mireasa arăta superb, iar Jake este cât se poate de fericit. Este adevărat”, a spus Jon Bon Jovi.

Potrivit The Sun, soția lui Bon Jovi, Dorothea Bongiovi, și părinții actriței Millie Bobby Brown au fost și ei prezenți la nuntă. De asemenea, publicația a mai anunțat și că cei doi plănuiesc o ceremonie mai mare în viitorul apropiat.

„Ei plănuiesc o ceremonie mai mare în SUA în cursul acestui an, dar acum s-au căsătorit legal și au făcut toate actele. A fost o ceremonie foarte discretă și romantică, cu familia lor alături de ei în timp ce își spuneau jurămintele”, a declarat o sursă pentru The Sun.

Imediat după nuntă, Jake Bongiovi și Millie Bobby Brown au fost surprinși la cumpărături în Hamptons. În imaginile obținute de People, vedeta din Stranger Things și soțul ei erau numai zâmbete, în timp ce se aflau într-o mașină decapotabilă.

Pentru plimbare, Millie Bobby Brown a ales o ținută casual, formată dintr-un tricou alb și o pereche de jeanși. De asemenea, ea a purtat o pereche de ochelari de soare și o geantă albă Louis Vuitton. Între timp, Jake Bongiovi a optat pentru o jachetă cargo și o pereche de jeanși albaștri.

În luna aprilie a anului trecut, Millie Bobby Brown a anunțat pe contul său de Instagram că ea și Jake Bongiovi au decis să se logodească după trei ani de relație. De asemenea, actrița a dezvăluit pe rețelele de socializare inelul de logodnă strălucitor oferit de partenerul ei.

„Te-am iubit trei veri, iubitule, acum le vreau pe toate”, a scris Millie Bobby Brown pe pagina sa de Instagram. Între timp, Jake a împărtășit, de asemenea, o postare pe propria pagină, scriind simplu „pentru totdeauna” alături de două fotografii ale cuplului.

Citește și:
Jennifer Lopez și Ben Affleck, întâlnire neașteptată în mijlocul procesului de divorț. Cum au fost surprinși cei doi

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people