Motivul pentru care Madonna a fost dată în judecată de fanii săi

Mai mulți fani au dat-o în judecată pe Madonna pentru că și-a început concertele cu două ore întârziere.

Motivul pentru care Madonna a fost dată în judecată de fanii săi

Madonna și compania de divertisment, Live Nation, au fost date în judecată de doi fani pentru „publicitate falsă”, după ce cântăreața în vârstă de 65 de ani a început cu întârziere trei spectacole. Potrivit Page Six, Michael Fellows și Jonathan Hadden, doi dintre fanii care au luat parte la concerte, au susținut în procesul colectiv că artista nu a fost punctuală, urcând pe scenă cu două ore mai târziu decât era prevăzut în anunț.

Cele trei spectacole, susținute la Barclays Center (Brooklyn) pe 13, 14 și 16 decembrie 2023, fac parte din turneul „Celebration” al artistei. Acestea ar fi trebuit să înceapă la ora 20:30, însă Madonna a apărut în fața publicului de-abia la ora 22:30.

În proces, reclamanții au declarat că întârzierea constituie un „exercițiu gratuit de publicitate falsă, de denaturare din neglijență și de practici comerciale neloiale și înșelătoare”, anunță Page Six.

Mai mulți fani s-au arătat deranjați de atitudinea artistei, unii dintre ei chiar cerând să le fie restituiți banii.

„Nu mă interesează că ești Madonna. Dacă ai întârziat 3 ore, ești pur și simplu nepoliticoasă”, a scris un fan pe platforma X. „Concertul trebuia să înceapă la 8:30. Madonna a început la 23:00. Toată arena a scandat cuvinte obscene. Spectacol grozav, dar a fost mult prea târziu”, a adăugat altcineva. „2 ore și jumătate întârziere. Vreau să mi se restituie banii ACUM”, le-a cerut un al treilea spectator organziatorilor.

În timpului concertului susținut în Brooklyn, regina muzicii pop l-a chemat pe scenă pe iubitul său în vârstă de 29 de ani. Cei doi s-au distrat de minune împreună, jurizând mișcările dansatorilor, care au oferit un show pe cinste pe celebra piesă Vogue. La un moment dat, spre deliciul publicului, artista în vârstă de 65 de ani l-a sărutat pe obraz pe Popper.

Așa cum ne-a obișnuit, Madonna a strălucit pe scenă, purtând un corset extravagant, pe care l-a accesorizat cu o pereche de mănuși argintii. Josh Popper, în schimb, a optat pentru o ținută lejeră, purtând o pereche de jeanși și un tricou.

Artista a oficializat relația cu Josh în luna martie a anului trecut, când a postat pe contul său de Instagram o fotografie în care îl săruta pe sportiv. Cei doi au participat la o petrecere organizată cu ocazia sărbătorii evreiești Purim. Pentru eveniment, amândoi au ales ținute negre și măști în aceeași nuanță.

„Ucigași care petrec”, a scris Madonna în descrierea imaginii în care apare alături de Josh Popper.

Primele zvonuri conform cărora cei doi ar forma un cuplu au apărut după ce Madonna a postat pe contul său de Instagram o fotografie în care părea extrem de apropiată de Josh Popper. Cei doi se aflau în sala de sport, iar artista îl ținea de braț pe antrenorul de box.

„Într-o cultură condusă de bărbați, există întotdeauna excepții”, a scris Madonna în descrierea pozei postate pe Instagram Story.

În plus, o sursă apropiată a declarat pentru Daily Mail că Josh Popper este antrenorul copiilor cântăreței. Potrivit publicației, acesta a absolvit în 2015 Universitatea Rowan din Glassboro, New Jersey. A fost vânzător de asigurări pentru New York Life, iar în urmă cu trei ani a deschis sala de sport Bredwinners Lounge. Conform informațiilor publicate pe site-ul sălii de sport, Popper este un „atlet și un antrenor cu normă întreagă.”

„Pentru Josh, boxul nu înseamnă doar să înveți cum să te miști în ring, ci să înveți cum să te miști de-a lungul vieții. Cu antrenorul Josh te poți aștepta să îți folosești corpul și creierul pentru a învăța ceva nou: abilități, forță, mișcare funcțională. Fie că faci box pentru distracție, fie că înveți un nou sport sau lupți în ring, luptătorii de toate nivelurile sunt bineveniți aici”, se arată pe site-ul sălii de sport Bredwinners Lounge.

Citește și:
Melanie Griffith, apariție inedită în costum de baie, la 66 de ani. Actrița se bucură de vacanța din Mexic

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people