Motivul pentru care Hugh Jackman este dispus să îi plătească fostei sale soții o sumă exorbitantă de bani

Noi detalii despre divorțul dintre Hugh Jackman și Deborra-Lee Furness ies acum la iveală.

Motivul pentru care Hugh Jackman este dispus să îi plătească fostei sale soții o sumă exorbitantă de bani

Publicația Marca a anunțat recent că Hugh Jackman este dispus să îi plătească fostei sale soții, Deborra-Lee Furness, o sumă exorbitantă de bani în schimbul tăcerii sale. Actorul în vârstă de 55 de ani își dorește ca Furness să semneze un act de confidențialitate pentru a proteja detaliile intime ale căsniciei lor. Se pare că acesta ar fi dispus să îi acorde fostei sale soții o mare parte din averea sa de 100 de milioane de dolari.

„Preocuparea lui Hugh nu a fost niciodată legată de bani, ci mai degrabă de control. Este un om cu o mulțime de secrete și nu vrea ca vreunul dintre ele să fie expus.”, a declarat o sursă, potrivit Marca.

Aceasta a adăugat și că Furness ar putea câștiga milioane de dolari dacă va accepta acordul de confidențialitate propus de Jackman.

„Să spunem doar că Deb nu va trebui să își facă griji în privința găsirii unui loc de muncă. Dacă va semna un acord de confidențialitate va avea suficienți bani pentru tot restul vieții ei”.

Hugh Jackman și Deborra-Lee Furness au anunțat recent că au decis să se despartă. Vestea divorțului a fost un adevărat șoc pentru fanii acestora, mai ales că formau unul dintre cele mai longevive cupluri de la Hollywood, fiind căsătoriți de peste 27 de ani.

„Am fost binecuvântaţi să împărtăşim aproape trei decenii împreună ca soţ şi soţie într-o căsnicie minunată şi plină de iubire. Călătoria noastră se schimbă acum şi am decis să ne despărţim pentru a ne urma creşterea individuală. Familia noastră a fost şi va fi întotdeauna cea mai mare prioritate a noastră. Ne asumăm acest următor capitol cu recunoştinţă, dragoste şi bunătate. Apreciem foarte mult înţelegerea voastră de a ne respecta intimitatea în timp ce familia noastră navighează în această tranziţie în vieţile noastre. Aceasta este singura declarație pe care o vom face”, au precizat Hugh Jackman și Deborra-Lee Furness într-o declarație comună pentru publicația People.

Potrivit Page Six, despărțirea celor doi „s-a întâmplat cu ceva timp în urmă. Prietenii și familia știau despre asta”. De asemenea, o sursă apropiată a mai declarat și că actorul în vârstă de 54 de ani este „devastat” de despărțire și că este „foarte trist”.

Jackman și Furness s-au cunoscut în 1995, pe platourile de filmare ale miniseriei Correlli. Nominalizatul la Oscar a mărturisit anterior că a fost dragoste la prima vedere și că a știut că vrea să se căsătorească cu Deborra-Lee la doar câteva săptămâni după ce a cunoscut-o. Cei doi actori s-au căsătorit pe 11 aprilie 1996, la mai puțin de un an după ce s-au cunoscut. În 2000 l-au adoptat pe fiul lor, Oscar, iar cinci ani mai târziu au adoptat-o pe fiica lor, Ava.

Într-un interviu acordat în urmă cu câțiva ani publicației Closer Weekly, Hugh Jackman a vorbit despre succesul căsătoriei sale și secretele unei relații de lungă durată.

„Trebuie doar să găsești persoana potrivită”, a declarat actorul. „Este important, dar atât de simplu. Când te întâlnești cu cineva, iese la iveală cea mai bună versiune a ta”.

Citește și:
Bianca Censori o acuză pe Kim Kardashian că a pus în pericol siguranța copiilor ei și ai lui Kanye West

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people