Motivul pentru care Gina Chirilă va merge în vacanță fără soțul ei, Bogdan Vlădău: „Voi pleca cu fetele”

Gina Chirilă va pleca într-o vacanță inedită vara aceasta alături de prietenele ei, fără a-l implica și pe Bogdan Vlădău.

Motivul pentru care Gina Chirilă va merge în vacanță fără soțul ei, Bogdan Vlădău: „Voi pleca cu fetele”

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău sunt un cuplu stabil de 11 ani și sunt mândrii părinți ai unei fetițe adorabile în vârstă de 3 ani. Cei doi sunt, fără îndoială, printre cei mai apreciați din showbiz, dar au întâmpinat și provocări în relația lor. Cu toate acestea, au reușit să gestioneze situațiile mai puțin plăcute și au avut grijă mereu atât de iubirea lor, cât și de libertatea reciprocă.

După ce Bogdan Vlădău a petrecut câteva luni în Peru, acum este rândul Ginei Chirilă să plece singură o perioadă, astfel încât vor fi separați temporar. De ceva timp, Bogdan Vlădău organizează retreat-uri spirituale în țări precum Mexic sau Peru.

Gina Chirilă plănuiește o vacanță fără Bogdan Vlădău

Astfel, modelul petrece o perioadă lungă departe de casă și este dificil să păstreze contactul cu familia sa. În prezent, fosta concurentă de la Bravo ai stil! Celebrities a luat și ea decizia de a pleca într-o escapadă cu prietenele sale și se pare că vara aceasta este rezervată pentru o vacanță de neuitat în sudul Franței.

„Voi pleca cu fetele în sudul Franței vara aceasta. Nisa, Cannes, Monaco, Saint Tropez. O să ne organizăm și vedem, dar cert este că vreau să ne simțim bine”, a spus Gina Chirilă pentru FANATIK.

Partenera lui Bogdan Vlădău afirmă că ea și soțul ei au o relație bazată pe comunicare deschisă și se acordă libertate reciprocă. Astfel, vacanțele separate nu reprezintă o piedică pentru ei, ci dimpotrivă, le aduc beneficii. Deși a precizat că va pleca alături de prietenele ei într-o vacanță de vis, Gina Chirilă a declarat că nu va neglija timpul petrecut cu familia.

„Eu și Bogdan ne oferim libertate unul altuia. Mi se pare foarte important și pentru bunăstare să pleci, să ai grijă de tine ca să fii ok după în familie. Să nu uităm lucrul acesta. O să petrecem și timp în familie în vara aceasta”, a mai declarat vedeta.

Cum gestionează cei doi rolurile de părinți

Deși sunt empatici unul față de celălalt, când vine vorba de fiica lor, Katia, cei doi se schimbă. Modelul a mărturisit că rolul de părinte încă îi provoacă dificultăți. Cu toate acestea, Gina Chirilă afirmă că este mai autoritară cu fetița ei decât este Bogdan Vlădău.

„Katia crește, este superbă, minunată, a făcut trei ani de curând. Îmi este foarte greu să îi refuz lucruri, dar trebuie câteodată. Știe să facă ochii mari și să ceară așa frumos. Sunt destul de nouă la capitolul parenting, dar trebuie să fac față. Învăț din mers, mă obișnuiesc în timp pentru că la început mi-a fost și mai greu. Eu sunt mai autoritară cu ea, Bogdan este mai blând. Fetițele sunt mai aproapiate de tați, iar eu trebuie să iau rolul omului autoritar din familie. Să știi că nu i-am reproșat lui Bogdan și nu am avut discuții pe tema aceasta. Într-un fel îl înțeleg de ce îi cedează. Katia are o fățucă de te topește și nu ai cum să îi reziști, nu ai cum să o refuz. Eu pot totuși, dar cu greu”, a adăugat Gina Chirilă pentru sursa citată.

Citește și:
Cum le-a răspuns Delia celor care au criticat-o pentru apariția de la cel mai recent concert

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people