Motivul pentru care Elena Chiriac a refuzat participarea la Survivor All Stars: „Am alte priorități acum”

Elena Chiriac a explicat de ce a refuzat să participe la Survivor All Stars.

Motivul pentru care Elena Chiriac a refuzat participarea la Survivor All Stars: "Am alte priorități acum"

Din 16 ianuarie, în fiecare marți, miercuri și joi, de la ora 21:30, telespectatorii au ocazia să urmărească la PRO TV show-ul Survivor All Stars, unde concurenții din sezoanele anterioare se întorc pe traseu pentru a-și înfrânge din nou fricile cu scopul a câștiga marele premiu. 

Faimoșii sunt Zannidache (sezonul 2), TJ Miles (sezonul 3), Cătălin Moroșanu (sezonul 2), Jorge (sezonul 4), Jador (sezonul 2), Andreea Tonciu (sezonul 3), Roxana Nemeș (sezonul 2), Elena Ionescu (sezonul 1), Ana Porgras (sezonul 2) și Ștefania Stănilă (sezonul 4).

De cealaltă parte, echipa Războinicilor este formată din: Alex Delea (sezonul 3), Iancu Sterp (sezonul 1), Relu Pănescu (sezonul 3), Robert Moscalu (sezonul 4), Andrei Ciobanu (sezonul 1), Lola Crudu (sezonul 1), Ștefania Ștefan (sezonul 3), Alexandra Duli (sezonul 3), Maria Lungu (sezonul 4) și Maria Chițu (sezonul 1).

Elena Chiriac a ajuns până în finala Survivor România 2022 alături de Alex Delea. Tânărul a fost cel care a reușit să cucerească marele titlu, dar și cecul în valoare de 100.000 de euro. Chiar dacă nu a câștigat marele premiu, Elena Chiriac a avut parte de o experiență plină de provocări și din care a învățat o mulțime de lecții. Pentru că fanii au fost curioși să afle de ce nu face și ea parte din noul sezon, a explicat recent care este motivul pentru care a refuzat participarea. 

„Am alte priorități acum, pur și simplu, în viața mea. Sunt în ultimul an de facultate, vreau să fac un master și nu mai doresc o astfel de experiență încă o dată, să fiu sinceră. Am fost și eu, ca mulți alții, sunată și mi s-a propus să merg. E destul de evident. Am avut o discuție foarte civilizată în care mi-am exprimat punctul de vedere, care nu are prea mare legătură cu Survivor și perspectiva asupra vieții mele. Totul e pe plan educațional anul ăsta și în anii viitori despre mine. Am ieșit un pic din sfera asta a televiziunii. Nu îmi mai doresc să fac parte pentru o perioadă din showbiz, pentru că încerc să experimentez alte lucruri. Vreau să mă concentrez mai mult pe mine, pe persoana mea, din punct de vedere educațional și, mai târziu, profesional”, a declarat Elena Chiriac pentru FANATIK.

Elena Chiriac a mai vorbit și despre concurenții acestui sezon și a dezvăluit dacă va urmări show-ul. 

„Probabil că o să urmăresc emisiunea pentru oamenii pe care-i cunosc și care-mi sunt dragi, printre care bineînțeles că e vorba despre Alex. Sunt sigură că va fi un sezon foarte interesant. E încă un motiv pentru care nu mi-am dorit să fac parte din el. Viața mea e un pic mai mult despre echilibru, pace, liniște. E un casting foarte dinamic. Sunt multe personalități puternice care, cel mai probabil, nu se vor înțelege între ele. Ideea e că eu când am fost în sezonul meu am stat jumătate de an acolo. Mi-a luat încă jumătate să-mi revin. Mi-am dedicat un an din viață acestui Survivor, lucru pe care nu mi-am dorit să îl mai fac o dată. Mama este fană, în schimb, deci probabil o să aud ce se întâmplă prin casă”, a completat Elena Chiriac pentru sursa citată. 

Citește și:
Andreea Esca, dezvăluiri inedite despre cei doi copii ai săi, Alexia și Aris Eram: „În fiecare zi…'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people