Motivul pentru care Daniel Pavel și-a amânat luna de miere cu Ana Maria: „Acesta este planul”

Daniel Pavel a dezvăluit de ce el și partenera sa au amânat luna de miere.

Daniel Pavel și Ana Maria trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și s-au căsătorit în luna iunie, în cadrul unui eveniment de neuitat organizat la Palatul Snagov. De la începuturile lor împreună, au realizat că sunt făcuți unul pentru celălalt și au visat să fie parteneri pe termen lung. Într-un interviu exclusiv pentru CIAO.RO, prezentatorul de la Survivor a vorbit despre modul în care și-a sărbătorit ziua de naștere, planurile pentru luna de miere și regulile informale care contribuie la armonia relației lor.

Daniel Pavel a împărtășit recent detalii despre viața sa alături de Ana și despre viitoarele lor proiecte în domeniul antreprenoriatului.

„Clar avem în vedere, pentru că avem spirit antreprenorial amândoi. Ne gândim la ceva care să aibă legătură și cu specificul nostru, cu ce suntem noi, brandul personal al fiecăruia dintre noi, așa că deocamdată suntem la planșa de programare. Nu am făcut pași în sensul ăsta, zic eu că toamna se numără bobocii și sper să avem mai multă inspirație. A fost o perioadă foarte intensă după nuntă. Ana este acolo, în fața scenei și dansează și mă așteaptă să-mi cânte ‘Ti amo’ și eu să îi cânt”, a spus Daniel Pavel.

De ce au amânat Daniel Pavel și soția sa luna de miere

Totodată, Daniel Pavel a dezvăluit că el și partenera sa au petrecut câteva zile la Paris de ziua lui de naștere. De asemenea, cei doi plănuiesc să ajungă în Statele Unite ale Americii, iar acum sunt preocupați de depunerea documentelor. Cei doi își doresc astfel ca luna de miere să fie una cu totul specială, chiar dacă au plănuit-o pentru anul viitor.

„Anuța, soția, s-a gândit la asta, însă până la urmă am zis să fim noi doi și ne-am încărcat energetic la Sfinx. Am luat trenul, chiar de la Buftea, ne-am întors, deci a fost o zi pentru noi, pentru încărcare cu energiile telurice și am fost desigur la Paris. Asta a fost surpriza. Am ajuns la Paris pentru 3 zile, a fost foarte frumos. Asta a fost post ziua mea, dar tot de ziua mea.”

„Da, să depunem. Ana are viză americană. Deși am fost în Dominicană suntem atât de aproape, la 160 de mile marine este Puerto Rico, este foarte aproape, nu am ajuns niciodată. Am fost în America ca ofițer de marină acum mulți ani cu vaporul și acum depunem actele pentru a face o frumoasă lună de miere la anul, acesta este planul.”, a mai spus prezentatorul TV.

Daniel Pavel și Ana Maria Pop s-au căsătorit civil și religios pe 8 iunie 2024. Prezentatorul TV și partenera lui au strălucit în această zi importantă din viața lor și s-au distrat de minune alături de cele 400 de persoane invitate la petrecerea care a avut loc la Palatul Snagov.  

Daniel Pavel și Ana Maria Pop au ales să se căsătorească civil și religios în aceeași zi. Pentru cununia civilă, Ana Maria Pop a optat pentru o rochie albă mini, în timp ce pentru cununia religioasă a preferat o rochie tip sirenă. La nunta celor doi, și-au făcut apariția și câteva vedete, printre care Adela Popescu și soțul ei, Radu Vâlcan, dar și Jorge, care a fost însoțit de soția lui, Ramona Prodea, și fiul lor, David. Atmosfera a fost întreținută de Dirty Nano și Jorge. La eveniment nu a fost prezent Antoniu, fiul pe care Daniel Pavel îl are dintr-o relație anterioară. Acesta se afla în Viena, la mama lui, acolo unde avea de susținut un examen, el fiind student la Drept.

Citește și:
Ce nu au voie Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu să facă în timpul MasterChef. Care ar fi clauza secretă din contractul semnat cu PRO TV

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people