Motivul pentru care Ben Affleck nu a participat la premiera filmului Atlas, cel mai nou proiect al lui Jennifer Lopez

Ben Affleck nu a fost alături de Jennifer Lopez la premiera celui mai nou film al său.

Motivul pentru care Ben Affleck nu a participat la premiera filmului Atlas, cel mai nou proiect al lui Jennifer Lopez

Ben Affleck a lipsit luni de la premiera filmului Atlas, cel mai nou proiect al soției sale, Jennifer Lopez. Potrivit publicației People, actorul, în vârstă de 51 de ani, nu a participat la evenimentul care a avut loc la Egyptian Theatre din Hollywood fiindcă lucrează la propriul său film, The Accountant 2. De fapt, Affleck chiar a fost fotografiat luni pe platoul de filmare al peliculei.

În ultima lună și jumătate cei doi au apărut împreună doar de două ori. Prima oară pe 16 mai, iar apoi trei zile mai târziu, când au fost văzuți plimbându-se cu mașina prin West Hollywood. La momentul respectiv, amândoi purtau verighetele. De asemenea, J.LO a purtat bijuteria și luni, la premiera filmului Atlas.

Zvonurile despre o posibilă despărțire au început să apară când Lopez a participat singură la Met Gala. O sursă a declarat pentru TMZ că soțul său nu a putut lua parte la eveniment, deoarece era ocupat cu filmările pentru pelicula The Accountant 2. Cu toate acestea, Affleck a fost prezent la roast-ul lui Tom Brady de pe Netflix, care a fost filmat cu o seară înainte de Met Gala, pe 5 mai.

În plus, paparazzi Page Six l-au fotografiat recent pe Affleck în timp ce mergea cu mașina sa sport prin cartierul Brentwood din Los Angeles. Potrivit TMZ, actorul și-ar fi petrecut noaptea într-o casă din zonă. O sursă a declarat pentru Page Six că starul din Gone Girl a stat în casa din Brentwood „în ultima săptămână”, iar că fosta sa soție, Jennifer Garner, locuiește în apropiere.

Mai multe surse au declarat pentru PEOPLE că Affleck și Lopez locuiesc momentan separat. In plus, o altă persoană din interior a punctat faptul că cei doi „nu au sărbătorit împreună Ziua Mamei” la începutul acestei luni.

Votează-ți aici favoriții la ELLE New Media Awards 2024 și câștigă super premii!

Publicația InTouch a relatat că Jennifer Lopez și Ben Affleck fac terapie pentru a-și rezolva problemele de cuplu.

„Ben crede în terapie, până la un punct, și este dispus să fie corect și să participe cu o minte deschisă, chiar dacă urăște întregul proces umilitor”, a declarat o sursa pentru publicație. „El nu va evalua niciodată succesul acestei căsnicii în funcție de ceea ce se întâmplă în biroul terapeutului.”

Sursa, care susține că îl cunoaște pe Affleck de mai bine de un deceniu, a declarat că „totul este o ceartă” între cei doi.

Ben Affleck a înțeles că mariajul său cu Jennifer Lopez se apropie de final, a mai spus recent o sursă apropiată în exclusivitate pentru Page Six.

„Dacă ar exista o modalitate de a divorța pe motiv de nebunie temporară, el ar face-o”, a spus persoana din interior.

Aceasta a adăugat și că actorul, în vârstă de 51 de ani, „simte că ultimii doi ani au fost doar un vis febril, iar acum și-a venit în fire și înțelege că nu există nicio șansă ca mariajul lor să meargă.”

Alte surse din interior au alimentat focul joi, spunând pentru Us Weekly că Lopez și Affleck sunt pur și simplu pe două „pagini complet diferite”.

„Jen și Ben au probleme în căsnicia lor. Au început să aibă probleme în urmă cu câteva luni, când Jen a început să-și intensifice angajamentele de muncă și să se pregătească pentru turneul ei.”, a susținut sursa.

Citește și:
Jessica Alba și Cash Warren au sărbătorit 16 ani de căsnicie. Imaginile inedite dezvăluite de actriță

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people