Motivul pentru care Andreea Berecleanu a fost neplăcut surprinsă de vacanța petrecută în Islanda: „Sunt extrem de scumpe…”

Andreea Berecleanu a spus ce anume a impresionat-o în vacanța în Islanda.

Motivul pentru care Andreea Berecleanu a fost neplăcut surprinsă de vacanța petrecută în Islanda: "Sunt extrem de scumpe..."

Andreea Berecleanu și partenerul ei, Constantin Stan, s-au căsătorit în noiembrie 2016. Partenerul prezentatoarei TV este fondatorul unei clinici în domeniul esteticii și este cunoscut pentru inovațiile pe care le-a adus domeniului, de la instrumente folosite în practica sa, la proceduri noi la granița dintre frumusețe și sănătate. După apropierea de acesta, vedeta și-a lărgit preocupările și către domeniul de interes al soțului său, pe care îl ajută deseori în comunicarea și promovarea legată de activitățile sale profesionale. Andreea Berecleanu a mai fost căsătorită în trecut cu Andrei Zaharescu. Au divorțat în 2013 și au împreună doi copii, pe Eva și Petru.

Andreea Berecleanu și Constantin Stan obișnuiesc să călătorească foarte des. Pe lângă escapadele pe care le fac cei doi pentru a explora noi destinații, prezentatoarea TV își însoțește soțul la conferințele și evenimentele la care participă și care au legătură cu domeniul în care activează. În această vară, cei doi au fost într-o vacanță în Islanda. Călătoria lor a durat o săptămână, iar în tot acest timp vedeta a remarcat un detaliu care a luat-o prin surprindere. Mai exact, este vorba despre prețurile extrem de ridicate de acolo. 

„Noi suntem persoane cu picioarele pe pământ, foarte realiști în privința costurilor, în general. Da, este scumpă. Spre exemplu, între taxiul din capitală pe o distanță similară, să zicem, de la aeroportul Charles de Gaulle până în centrul Parisului, este o diferență de 150 de euro (n.red.: în Islanda) versus 50 de euro (n.red.: la Paris). Cam toate, inclusiv excursiile, inclusiv restaurantele, mâncarea, sunt extrem de scumpe. În țările nordice au un nivel de trai foarte ridicat și, bineînțeles, și alte costuri. Nu am stat mult. Am stat o săptămână. Am avut în total două săptămâni de concediu. Șase zile am stat în Islanda, apoi la Paris și în împrejurimile Parisului”, a spus Andreea Berecleanu pentru unica.ro. 

Pe lângă Islanda, Andreea Berecleanu a mai fost și în Franța, un loc în care revine destul de des și pe care îl îndrăgește. 

„Vara a fost frumoasă. A fost specială pentru că am fost într-o destinație foarte interesantă și nouă, în care nu mai fusesem. Am fost în Islanda și am descoperit o altfel de lume (…), cu oameni primitori. Deși natura este aridă, este spectaculoasă în același timp. Apoi, bineînțeles că a fost Franța cu toate surprizele ei. Este un loc pe care îl iubesc și la care revin de fiecare dată, aproape lunar”, a mai spus Andreea Berecleanu pentru sursa citată. 

Într-un interviu acordat acum ceva timp, Andreea Berecleanu a vorbit despre căsnicia cu Constantin Stan și cum reușesc să păstreze flacăra aprinsă.

„Însăși dragostea lui îmi e suficientă! Divergențe e mult spus, vederi diferite, da, mai sunt. Nimic însă radical sau insuportabil. Suntem extrem de prinși în programele noastre. În egală măsură. În plus, avem două profesii de consum nervos, solicitante. Cu toate acestea, nu compar ceea ce fac eu cu viața la sală a unui chirurg. Ar fi o glumă. De aceea, eu încerc să rup această rutină cu activități cât mai diverse, uneori dinamice, alteori relaxante. Noi suntem amândoi la fel, asta e un noroc, și ne facem programul împreună. Nici eu, nici Constantin nu avem nevoie de acel atât de utilizat me time. Nouă ne place să stăm cât mai mult împreună!”, a spus Andreea Berecleanu pentru VIVA!.

Citește și:
Sean Penn și iubita sa, Olga Korotyayeva, surprinși în ipostaze romantice pe aeroportul din Nisa

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people