Motivul pentru care Andreea Bălan și Andreea Antonescu nu s-au mai afișat împreună după America Express

Andreea Antonescu a dezvăluit motivul pentru care nu a mai mers la emisiuni alături de Andreea Bălan, după participarea la America Express.

Motivul pentru care Andreea Bălan și Andreea Antonescu nu s-au mai afișat împreună după America Express

Andreea Antonescu a participat la emisiunea Xtra Night Show, unde a discutat despre viața de mamă și experiența sa în America Express. În cadrul emisiunii, a fost întrebată de ce ea și Andreea Bălan nu au venit împreună și nici nu s-au mai afișat amândouă la emisiuni.

Andreea Antonescu, dezvăluiri despre relația cu Andreea Bălan

Vedeta a vorbit la emisiunea Xtra Night Show de la Antena Stars și a povestit despre experiența ei în America Express. În timpul emisiunii, prezentatorii Paula Chirilă și Andreas Petrescu au întrebat-o de ce nu mai apare împreună cu Andreea Bălan la televizor, după ce au participat împreună la acel show. Astfel, artista că nu a putut merge la anumite emisiuni împreună cu buna ei prietenă din cauza programului ei încărcat, fiind preocupată în principal de creșterea fiicei sale nou-născute.

De ce n-ai venit cu ea (n.r. la Xtra Nisght Show)? De ce nu vii cu ea luni (n.red. – când urma să fie invitată Andreea Bălan la emisiune), de ce nu ai venit cu ea astăzi”, a întrebat Andreas Petrescu.

„Luni o să fiu cu bebelina și nu am absolut nicio șansă, că doar nu vreți să-mi aduc bebelina la orele 23:00, și astăzi de ce mă întrebi pe mine? Eu am zis prezent”, a explicat Andreea Antonescu.

„Ați fost împruenă la Podcastito? Lumea începe să facă speculații. Auzim pe la colțuri, băi, s-au certat fetele după America Express?”, a spus Paula Chirilă.

„N-am apucat să mergem împreună la Podcastito. Nu mai poți să postezi nimic pe Instagram că vorbește lumea”, a răspuns Andreea Antonescu.

Artista trece printr-o perioadă cu foarte multe schimbări în viața ei, iar cea de-a doua naștere i-a adus cea mai mare bucurie. Andreea Antonescu petrece cât de mult timp este posibil cu cele două fete ale sale, care îi fac fiecare zi mai specială. Într-un interviu acordat pentru revista VIVA!, Andreea a vorbit despre rolul de mamă și cum reușește să facă față tuturor provocărilor de zi cu zi.

„Schimbările au început încă de anul trecut, care a fost unul cu multă muncă și, totodată, presiune. Odată cu 2022, am încheiat câteva capitole din viața mea, dar m-am și bucurat de a doua minune căreia i-am dat viață. În prezent, iau fiecare zi pe rând, cu prioritățile aferente, focusată pe bebelină și carieră. Mă simt împlinită și bogată sufletește. Îmi place foarte mult ce trăiesc acum! Sienna îmi este și prietenă, și confidentă, iar bebelina este ca o jucărie plină de viață și iubire, cu care ne petrecem timpul în cel mai frumos mod. Datorită bebelușei, simt c-am întinerit din nou, în niciun caz nu mă simt de 40 de ani! Fetițele mă ajută să redescopăr copilul, adolescenta din mine, iar acest lucru mă împlinește”, a declarat vedeta pentru Viva!.

Andreea Antonescu a menționat că este o mamă norocoasă, deoarece fiicele ei sunt foarte cuminți. Această situație îi permite să își dedice timpul atât proiectelor profesionale, cât și fanilor săi de pe rețelele de socializare, care sunt interesați de viața ei de familie. Cât despre colega sa, Andreea Bălan, artista se bucură din plin de timpul petrecut cu fiicele sale, iar după întoarcerea din America Express, aceasta a profitat de timpul petrecut cu cele două fete.

Citește și:
Celine Dion a împlinit 55 de ani. Mesajul artistei, după ce a anunțat că se confruntă cu o boală neurologică incurabilă

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people